UTENFOR: Robinson-Tommy var irritert på lagkameratene sine i kveldens episode av realityserien, og holdt god avstand til resten av Lag X. Foto: TV 3
UTENFOR: Robinson-Tommy var irritert på lagkameratene sine i kveldens episode av realityserien, og holdt god avstand til resten av Lag X. Foto: TV 3Vis mer

Tøffe «Robinson»-Tommy orket ikke være med lenger

- Men det store raserianfallet er bare skuespill.

||| (Dagbladet): I kveld ble femte episode av «Robinsonekspedisjonen» sendt på TV3. Der fikk seerne se at en tilsynelatende rasende Tommy Lankut (37) måtte tilkalle lege på grunn av temperamentet sitt.

Tommy raste mot hele Lag X, som han tilhører, og mot Dennis Kakis (24) spesielt.

- Nå er jeg langt unna å regelrett tilte og slå ham helselaus og slå tennene hans utover stranda her, sa Tommy i kveldens episode.

Han tilkalte lege, og sa han ikke lenger hadde kontroll over temperamentet sitt.

Legen kom til øya og tok med Tommy bort. Da han hadde vært borte i 24 timer tilsier reglene i «Robinsonekspedisjonen» at han var ute av konkurransen.

- Bare skuespill
- Jeg var ikke så sint som det ser ut som, men jeg var jo irritert. Det hadde bygget seg opp over fire dager fordi de ikke stemte meg ut, og jeg hadde tøyd strikken lenger enn jeg pleier, sier Tommy til Dagbladet.no.

Bakgrunnen for krangelen var et løfte Lag X hadde gitt Tommy noen dager i forveien om at de skulle stemme ham ut hvis han hjalp dem inn i konkurransen igjen. Det løftet brøt lagkameratene, til Tommys store frustrasjon.

- Vi klikka på hverandre fire dager i forveien, fordi vi lot ham bli på øya. Jeg var avhengig av å ha ham der, og vi var redde for å bli straffa hvis vi stemte ham ut bare fordi han selv ville det, forteller Dennis til Dagbladet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Men det store raserianfallet på TV i kveld er bare skuespill for at han skal få lov til å reise hjem, forteller Dennis.

- Det var bare spill da jeg ble filmet. Jeg var egentlig sint fire dager tidligere, bekrefter Tommy overfor Dagbladet.no.

Alltid hatt temperament
- Betyr det at du egentlig er en snill og rolig mann?

- Jeg har alltid hatt temperament, det skal jeg innrømme. Men jeg blåser skikkelig ut, og så er alt bra etter ti sekunder. Sånn var det også på øya, sier Tommy.

Han forteller at hele situasjonen framstår som betydelig overdrevet på TV.

- Det framstilles jo som om jeg er en klin gæren apekatt. Jeg burde egentlig holdt kjeft. Jeg har lært at når man sier sånne ting på TV så blir det dratt ut i det lengste, sier han lattermildt, og forteller at det aldri ble noen fysisk konfrontasjon mellom han og Dennis.

Dennis selv er også klar på at kranglinga mellom de to aldri var så ille som den framstår.

- Gutter er gutter. Vi blir sure og går i klink, og så er vi kompiser igjen etter ti minutter, sier han.

Venner med Dennis
Selv om Dennis ble kvitt sitt nemesis i kveldens episode endte han likevel med å bli utstemt selv, siden en deltaker kom inn igjen da Tommy forlot serien.

- Jeg var avhengig av å ha Tommy der. Hvis ikke han hadde røket ut hadde heller ikke jeg gjort det.

I dag er forholdet de to rivalene imellom betraktelig bedre.

- Jeg og Dennis er kompiser nå, og vi holder kontakten, sier Tommy.

- Jeg har ikke noe imot Tommy i det hele tatt. Det som skjedde på øya, skjedde på øya. Det blir for dumt å ta med seg det hjem, sier Dennis.