Pål Sverre Hagen:

Tøffe scener: - Ubehagelig

Skuespillerne blir sendt i mørke kroker under innspillingen.

EXIT: Pål Sverre Hagen fra NRK suksessen Exit snakker ikke østlandsk til vanlig. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Når sesong to av «Exit» nå er på trappene, er det neppe noen som forventer et lystig gjensyn med karakterene. Tvert imot - seerne har blitt lovet drøyere historier, mørkere vendinger og vondere skjebner.

For skuespillerne betyr det at de også må inn i utfordrende situasjoner, og gå steder mentalt som er utenfor komfortsonen.

- Vi skuespillere er vant til å formidle ganske tøffe ting, og mange historier på film er dramatiske og ubehagelige. Det er en del av vår jobb å formidle det. Men i «Exit» eksisterer hele universet i det ubehaget, forteller Pål Sverre Hagen (40), som spiller William i serien.

Sniffing og coronatester

Karakteren han spiller er kanskje den som har fått hardest medfart mentalt, og i den første sesongen så vi ham forsøke å ta livet sitt.

Tungt rusmisbruk er blant ingrediensene som har sendt ham utfor stupet - og alt tyder på at utfordringene står i kø for William i den ferske sesongen også.

- Det er en del ting man gjør på settet til «Exit» som er ubehagelig, uten tvil. Men jeg er veldig glad for at det er så proffe folk som jobber sammen, og vi prøver å ha god dialog på det slik at det blir greit for oss alle, forteller Hagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer