Jill Biden:

- Tøffere enn jeg forestilte meg

Førstedame Jill Biden åpner opp om sitt nye liv.

ÆRLIG: Førstedame Jill Biden åpner opp om sitt nye liv. Her med ektemannen, president Joe Biden, tidligere denne måneden. Foto: Ken Cedeno/Reuters/NTB
ÆRLIG: Førstedame Jill Biden åpner opp om sitt nye liv. Her med ektemannen, president Joe Biden, tidligere denne måneden. Foto: Ken Cedeno/Reuters/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er allerede gått ett år siden president Joe Biden (79) vant presidentvalget i USA. Nesten like lenge er det siden han og familien flyttet inn i Det hvite hus og overtok styringa etter Donald Trump (75).

Ved sin side har han hele tida hatt kona Jill Biden (70), som han giftet seg med i 1977.

Til tross for at hun etter ektemannens valgseier har uttalt at hun kommer til å fortsette i lærerjobben, som hun har ved Northern Virginia Community College, har hun også tatt fatt på livet som USAs førstedame.

- Det er hvem jeg er

Sistnevnte jobb forteller hun nå åpenhjertig om i et nytt intervju, hvor hun blant annet svarer på om hun var forberedt nok på rollen.

- Jeg synes det er litt tøffere enn jeg forestilte meg, sier hun i intervjuet med CBS, og fortsetter:

- Det er ikke en jobb som du gjør, det er en livsstil du lever. Det er 24 timer i døgnet.

Førstedamen blir også spurt om hvorfor hun ikke bare har lagt lærerjobben på hylla, men heller har valgt å sjonglere to omfattende jobber.

- Det er fordi å være lærer er hvem jeg virkelig er - det er en del av livet for meg. Og når jeg går inn i klasserommet aksepterer folk meg som engelsklæreren deres, svarer hun, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.