Gullruten 2020:

- Tøft å være borte fra henne

Filip Ingebrigtsen letter på sløret om småbarnslivet.

SMÅBARNSPAPPA: - Trodde jeg skulle være streng, men jeg er alt for myk. VIDEO: Julie Easter Christiansen / Rød løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld er det duket for Gullruten-utdelingen på Clarion Hotel i Bjørvika i Oslo, der landets største kjendiser er samlet for å hylle TV-året har som har gått. Den prestisjetunge utdelingen foregår tradisjonelt i Grieghallen i Bergen i mai hvert år, men i år har utdelingen blitt ganske annerledes på grunn av coronaviruset.

Det hindret imidlertid ikke kjendisene i å strømme til på den røde løperen, og blant de oppmøtte var idrettsstjerna Filip Ingebrigtsen (27), som sammen med resten av familien er nominert i kategorien «Beste dokusåpe» for serien «Team Ingebrigtsen».

- Det føles veldig godt å kanskje vinne en pris. Vi er veldig glad for å være nominert, og er uansett stolt over resultatet på TV-skjermen. Vi er også veldig fornøyd med responsen som har vært i befolkningen, sier 27-åringen til Dagbladet.

- Jeg er altfor snill

Ingebrigtsen letter også på sløret om livet som småbarnsfar. Den populære friidrettsutøveren ble far for første gang i februar i år, da han og kona Astrid Mangen Ingebrigtsen (26) fikk dattera Ellie sammen.

- Hvordan er Filip Ingebrigtsen som far?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer