Sophie Elise Isachsen og Jorun Stiansen:

Tok en Britney og Madonna

- Selvfølgelig måtte vi ha med det.

KYSS: Sophie Elise Isachsen og Jorun Stiansen imponerte dommerne under kveldens sending, og vakte samtidig oppsikt med et lite kyss på direkten. Foto: NTB Scanpix
KYSS: Sophie Elise Isachsen og Jorun Stiansen imponerte dommerne under kveldens sending, og vakte samtidig oppsikt med et lite kyss på direkten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kveldens «Skal vi danse»-sending var preget av show og høy kjendisfaktor, da en rekke tidligere deltakere returnerte til parketten for å bistå de allerede eksisterende parene.

Sophie Elise Isachsen (23) og dansepartneren Benjamin Jayakoddy hadde med seg Jorun Stiansen (34) for anledningen, og de danset en Britney-inspirert dans ikledd skolepikeuniformer.

Dansen, som fikk hele 32 poeng fra dommerne, tok imidlerid en overraskende vending da Isachsen plasserte et saftig kyss på munnen til Stiansen.

Det er mange som husker Madonna som klinte til med både Britney Spears og Christina Aguilera under MTV Video Music Awards i 2003, og stuntet var altså inspirert av denne seansen.

- Det er så gøy, alle som er Britney-fan husker når Britney og Madonna kysset, så selvfølgelig måtte vi ha med det når vi først får lov til å leke Britney. Det var supergøy å danse, jeg har kost meg, sier Stiansen til Dagbladet.

Isachsen og Stiansen var imidlertid ikke de eneste som delte et kyss lørdag kveld. Einar Nilsson (54) og Anette Stokke hadde med seg Eirik Søfteland (29) på dansegulvet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer