Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Sophie Elise Isachsen og Jorun Stiansen:

Tok en Britney og Madonna

- Selvfølgelig måtte vi ha med det.

KYSS: Sophie Elise Isachsen og Jorun Stiansen imponerte dommerne under kveldens sending, og vakte samtidig oppsikt med et lite kyss på direkten. Foto: NTB Scanpix
KYSS: Sophie Elise Isachsen og Jorun Stiansen imponerte dommerne under kveldens sending, og vakte samtidig oppsikt med et lite kyss på direkten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kveldens «Skal vi danse»-sending var preget av show og høy kjendisfaktor, da en rekke tidligere deltakere returnerte til parketten for å bistå de allerede eksisterende parene.

Sophie Elise Isachsen (23) og dansepartneren Benjamin Jayakoddy hadde med seg Jorun Stiansen (34) for anledningen, og de danset en Britney-inspirert dans ikledd skolepikeuniformer.

Dansen, som fikk hele 32 poeng fra dommerne, tok imidlerid en overraskende vending da Isachsen plasserte et saftig kyss på munnen til Stiansen.

Det er mange som husker Madonna som klinte til med både Britney Spears og Christina Aguilera under MTV Video Music Awards i 2003, og stuntet var altså inspirert av denne seansen.

BERØMT ØYEBLIKK: Britney Spears og Madonna i 2003. Foto: NTB Scanpix
BERØMT ØYEBLIKK: Britney Spears og Madonna i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er så gøy, alle som er Britney-fan husker når Britney og Madonna kysset, så selvfølgelig måtte vi ha med det når vi først får lov til å leke Britney. Det var supergøy å danse, jeg har kost meg, sier Stiansen til Dagbladet.

Isachsen og Stiansen var imidlertid ikke de eneste som delte et kyss lørdag kveld. Einar Nilsson (54) og Anette Stokke hadde med seg Eirik Søfteland (29) på dansegulvet.

Eirik gikk i sin tid gikk av med seieren i den populære konkurransen på TV 2, og han ser ikke bort fra at også Einar og Anette kan gå helt til topps.

- Alt er mulig. Einar og Anette er så flinke, med Anette sin kreativitet og fantastiske koreografier, og Einars evne til å bare «gønne på» og gi gass. Han har et fantastisk vesen, og det skal du ikke undervurdere, fastslår Eirik, og får et kyss på truten av maleren fra Bergen.

KLINER TIL: Etter en vellykket dans, kysset Einar og Eirik hverandre. Reporter: Vilde Holta Røssland Video: Helén Skogstad Vis mer

- Det er muligheter her. Du må bare gønne på og kose deg, sier han.

Kyssing var også den tidligere fotballspilleren Jan Gunnar Solli (37) gira på, men forslaget hans gikk ikke gjennom hos partneren Rikke Lund og Mona Grudt (47), som gjorde comeback på parketten etter elleve år.

- Jeg har hatt det fanstastisk hele uken, og at jeg får lov til å stå der alene som gutt, og alle guttene misunner meg, sier Jan Gunnar.

Jan Gunnar kunne samtidig avsløre at han hadde en liten drøm om å se de to damene kysse i løpet av dansen.

- Jeg prøvde jo å få Mona og Rikke til å kysse i hvert fall, da. For da tenkte jeg at her har vi masse søte kyss på kinnene og mannfolk som kliner litt, så tenkte jeg «hvorfor ikke la to damer også få kline på direkten?» men da måtte det liksom vært noe saftig, og det hadde kanskje ikke passet seg helt, sier han.

- Ideen ble brakt opp, og Rikke svarte vel ikke så mye, jeg tror hun bare unngikk det. Og jeg tenkte på døtrene mine som sitter hjemme og ser på og tenkte «hvordan forklarer jeg det når jeg kommer hjem på mandag?», legger Mona til.

Blant de returnerende deltakerne var også Trude Drevland (71), som var med i forrige sesong.

Saken fortsetter under:

RØK UT: Dorthe Skappel ble den tredje deltakeren til å ryke ut av «Skal vi danse». Reporter: Vilde Holta Røssland Video: Helén Skogstad Vis mer

Hun ble paret opp med Morten Hegseth og May Mentzoni, som også hadde med seg den tidligere ishockeyspilleren Glenn Jensen på laget.

71-åringen kunne tidligere denne uken fortelle at hun gledet seg stort til å returnere til «Skal vi danse»-parketten.

- Det blir kjempegøy. Det er ikke sånn at jeg har gått rundt og lengtet tilbake, men det blir utrolig koselig å komme tilbake, sa hun da Se og Hør møtte henne på Wallmans i Oslo tirsdag kveld.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!