Christina Aguilera

Tok hele verden med storm med sin unike stemme. Så ble det stille

Aktuell med nytt album etter seks år.

HAR GJORT COMEBACK: Sangstjerna Christina Aguilera tok en seks år lang pause fra musikken. Fram til det hadde hun en turbulent karriere. Foto: NTB scanpix
HAR GJORT COMEBACK: Sangstjerna Christina Aguilera tok en seks år lang pause fra musikken. Fram til det hadde hun en turbulent karriere. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sangstjerna Christina Aguilera (37) var en av verdens største stjerner på slutten av 1990-tallet og starten av 2000-tallet.

Hennes svært høye toneleie gikk gjennom i låter som «Genie In a Bottle», «What a Girl Wants» og «I Turn to You», som alle toppet hitlistene.

De kommende åra gjorde den platinablonde artisten stor suksess. I tillegg til å gi ut hitlåt etter hitlåt, spilte hun også i flere filmer, blant annet hovedrollen i «Burlesque» fra 2010.

I 2012 ga hun ut albumet «Lotus», denne gangen til blandede kritikker, og ifølge Billboard ble dette hennes minst suksessfulle album. Deretter ble det stille.

Frem til nå.

Denne uka ga hun nemlig ut albumet «Liberation», som fikk terningkast tre av Dagbladets musikkanmelder.

Tok verden med storm

I likhet med stjerner som Britney Spears (36) og Justin Timberlake (37), startet det hele for Aguilera da hun som 13-åring ble en del av tv-serien «The All New Micky Mouse Club», et konsept som ble produsert av Disney for deres egen tv-kanal.

Stjerna var med i serien fram til de la opp i 1994, og dette viste seg å være et viktig springbrett for artisten - som ifølge CelebrityNetWorth i dag er god for rett over en milliard kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer