SNAKKER UT: Katie Price, tidligere kjent som Jordan, mener at ektemannens utroskap forandret alt - til det bedre. Foto: Stella Pictures 
SNAKKER UT: Katie Price, tidligere kjent som Jordan, mener at ektemannens utroskap forandret alt - til det bedre. Foto: Stella Pictures Vis mer

Tok mannen på fersken:
- Han vet hva han mister om han gjør noe feil

Glamourmodellen Katie Price snakker ut. 

(Dagbladet): Den britiske glamourmodellen Katie Price (38), tidligere kjent under navnet Jordan, har i en årekke skapt overskrifter i britiske tabloider.

Modellen har fem barn og har siden 2011 vært gift med Kieran Hayler.

I et nytt intervju med magasinet Fabulous forteller stjerna om gangen hun oppdaget at han var utro mot henne, og om hvordan det skal ha «reddet han».

- Gamle Kieran er død

Out on Sunday

Et bilde publisert av Katie Price (@officialkatieprice)

Det var på en ferietur til Cape Verde i 2014 at 38-åringen oppdaget utroskapen. Hun forteller ifølge Mirror til magasinet at hun så Hayler kysse hennes beste venn under turen.

Likevel skal det at Price oppdaget ham ha ført med seg noe godt.

- Han forteller at jeg «reddet ham» fordi jeg oppdaget det. Jeg stoler jo på Kieran, fordi jeg tror at han vet hva han mister om han gjør noe feil. Det var han kanskje ikke klar over før, forteller Price.

38-åringen hevder at paret har lagt fortida bak seg, og at de heller vil leve i nuet. Hun mener også at hun har fått en flunkende ny mann som resultat av dette.

- Jeg foretrekker dagens Kieran. Den gamle Kieran er død, sa hun til magasinet.

Skulle skilles

Selv om paret nå har bestemt seg for å legge fortida bak seg, har det ikke alltid vært så rosenrødt.

I mai 2014 gikk Price hardt ut på Twitter og hevdet at paret nå skulle skilles.

«Jeg er lei meg for å måtte si at Kieran og jeg skilles fordi han og min bestevenn Jane Pountney har hatt et seksuelt forhold i sju måneder», skrev hun.

Twitter-meldingen kom bare noen dager etter at den da 35 år gamle modellen avslørte at hun er seks måneder gravid med parets andre barn.

Price la også ut flere andre meldinger.

«Kieran er et motbydelig menneske som gjør dette rett etter at jeg har fått et barn, og fortsetter å gjøre det inntil jeg avslører dem», skrev Price om Hayler, som er hennes tredje ektemann.

- Lappeteppe

Foruten sitt hektiske kjærlighetsliv har Price fått mye oppmerksomhet for sine mange plastiske operasjoner. I et intervju med Daily Mail for to år sida fortalte Price at hun har mange arr fra tida hvor det var som verst.

Da de kom inn på temaet om kroppens utseende etter graviditeten, svarte Price følgende:

- Ja, hvis man vil se ut som et lappeteppe, så. For jeg har arrene. Arr etter keisersnitt, arr etter å ha gått opp og ned i bryststørrelse og så videre, sa hun.

Price bryr seg imidlertid ikke stort om alle arrene.

- Jeg bryr meg ikke fordi det gror så fort på meg, men folk må huske at dersom man skal gjennom noe slikt, kan det gå galt. Da kan man få arr.