Gullruten 2019:

Tok med kjæresten på Gullruten

Kjendisene varmer opp til den store prisutdelingen.

AVSLØRER: Lilli Bendriss tok med seg kjæresten Shad Tabine (45) på den røde løperen. Video: Kevin Smilden Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GRIEGHALLEN (Dagbladet): Lørdag kveld har alt som kan krype og gå av norske tv-kjendiser samlet seg i Grieghallen i Bergen, der Gullruten 2019 arrangeres.

Begivenheten sendes på TV 2 fra klokka 21.40, men i forkant av prisutdelinga har Dagbladet tatt en prat med flere av de festpyntede kjendisene som har møtt opp på den røde løperen.

  • Se alle de nominerte nederst i saken!

Blant andre har Katarina Flatland (29) og Peter Bubresko (43) tatt turen til Grieghallen lørdag. Førstnevnte har på seg en glitrende buksedress på den røde løperen, mens Bubresko har fått låne en sløyfe av selveste Jan Thomas (52).

- Jeg gikk litt «all in» i dag, sier Katarina Flatland om kveldens antrekk, og forteller at hun ble inspirert av Met-gallaen som fant sted i New York natt til tirsdag.

Lilli Bendriss (73) har med seg kjæresten Shad Tabine (45) til Bergen. De har vært sammen på Gullruten en gang tidligere, og gleder seg stort.

På spørsmål om hvordan Bendriss er på fest, svarer Tabine følgende:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.