<strong>SKREV SUPERHIT FØR BRUDDET:</strong> Taylor Swift skal ha blitt veldig skuffet når hennes ekskjæreste ikke ville jobbe med henne og heller valgte Rihanna til sangen «This Is What You Came For», som Swift selv skal ha skrevet. Foto: &nbsp;AFP / ROBYN BECK
SKREV SUPERHIT FØR BRUDDET: Taylor Swift skal ha blitt veldig skuffet når hennes ekskjæreste ikke ville jobbe med henne og heller valgte Rihanna til sangen «This Is What You Came For», som Swift selv skal ha skrevet. Foto:  AFP / ROBYN BECK Vis mer

Tok navnet til svensk mann og skrev megahit for eksen

Taylor Swift er skuffet over at ikke ekskjæresten ville lage låten med henne. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): De fleste har fått med seg den nye megahitten «This Is What You Came For» med Calvin Harris og Rihanna. Det de færreste visste er at det er Harris ekskjæreste, Taylor Swift, som har skrevet låta, det melder magasinet People.

Ville ikke jobbe med Taylor

Ifølge People skal Taylor Swift ha skrevet låta «This Is What You Came For» under det veldig svensklignende navnet Nils Sjoberg. Swift skal ha skrevet sangen og sunget inn en demo med Iphonen sin, som hun deretter skal ha sendt til sin daværende kjæreste og DJ, Calvin Harris skriver nettstedet TMZ.

Etter å ha laget demoen ferdig skal det daværende kjæresteparet ha blitt enige om å fortsette å lage sangen ferdig sammen, men Swift skal ha blitt veldig skuffet da Harris i et intervju skal ha sagt at han ikke så for seg å jobbe med sin daværende kjæreste i fremtiden.

- Du vet, vi har ikke snakket om det, og jeg kan ikke se for meg at det skjer heller, skal Harris ha sagt i følge People.

Folk spekulerer nå i om sangen kan ha vært en av årsakene til bruddet mellom Taylor Swift og Calvin Harris.

De to artistene gikk nemlig fra hverandre tidligere i sommer.

Og som de fleste vet var det sangerinna Rihanna som synger med Harris på den kjente hitlåta.

Sletter digitale spor

Swift og Harris annonserte både starten og slutten på det 15 måneder lange forholdet på sosiale medier.

Nå har begge to begynt å slette bilder på Instagram, og twitterposter som kan relateres til forholdet.

Det hele startet med at Harris sluttet å følge Swift og hennes bror på Instagram. Samtidig slettet han twittermeldingen der han annonserte bruddet 2. juni, og hvor han sa at de to fremdeles var gode venner.

- Den eneste sannheten er at et forhold er avsluttet, og det som er igjen av det er en enorm mengde kjærlighet og respekt, skrev Harris da.

Bruddet skjedde kort tid etter at DJ-en var innvolvert i en trafikkulykke.


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer