Sofie Karlstad:

Tok tatovering på fylla: - Fy faen

Det er en ting influenseren gruer seg til å se i «Bloggerne».

TATOVERING: Sofie Karlstad har merket kroppen sin til ære for kjæresten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TATOVERING: Sofie Karlstad har merket kroppen sin til ære for kjæresten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Nå er det ikke lenge til TV 2s nye sesong av realityserien «Bloggerne» kommer på skjermen, og et av årets nye ansikter er influenser Sofie Karlstad (25).

Karlstad har tidligere vært å se i programmer som «Love Island» og «Paradise Hotel», og er i tillegg aktuell med «Farmen kjendis» i 2023. Hun er med andre ord vant til å være med på reality.

Det var likevel ikke en selvfølge at TV 2s kameraer skulle få være med på influenserens hverdag. Overfor Dagbladet kan hun nemlig fortelle at hun holdt på å takke nei da hun fikk spørsmål om å være med i «Bloggerne».

KJÆRESTER: Sofie Karlstad er med i «Bloggerne» og her får vi se mer av kjæresten hennes. Video: Rød Løper Vis mer

- Føltes som et nei

- Hvordan føltes det å få spørsmål om å gjøre «Bloggerne»?

- Det føltes som et nei altså. Jeg hadde akkurat vært på «Farmen kjendis», og var mektig lei av reality da jeg ble spurt. Men så er det en fantastisk gjeng som jobber med «Bloggerne», så jeg bestemte meg for å gi det en sjanse.

Karlstad forklarer at hun syns det har vært deilig å være med i programmet, fordi det ikke var noe krav om at kameraene skulle være rundt henne 24 timer i døgnet.

Det er likevel noe hun gruer seg til å se igjen på skjermen.

«BLOGGERNE»: Det er dags for den 18. sesongen med «Bloggerne» og her er de tre nye profilene. Video: TV 2 Vis mer

- Skeiv i skøytene

På spørsmål om det er noe hun ikke gleder seg til å se svarer 25-åringen helt ærlig:

- Ja, jeg tok de med på en fest hvor jeg ble litt skeiv i skøytene. Når man ikke husker helt selv hva man har sagt og gjort så er det like spennende for meg som for seerne å se hva som skjedde på den festen, forteller hun lattermildt til Dagbladet.

Karlstad har også tatt en tatovering, noe tv-seerne får bli med på.

- Jeg var på et event og så tenkte jeg når jeg kom inn døra: «Fy faen, folk er dumme som tar tatovering på fylla, det kommer de til å angre på». Så våkner jeg opp med en selv! Og jeg hadde i tillegg tatt den verste av de verste, typen sin forbokstav. Men det skal sies at jeg er født i stjernetegnet tyren, og navnet hans starter på T, så det er ikke krise.

PUPPEGLIPP: I «Bloggerne» på TV 2 får Martine Lunde puppeproblemer i bursdagen sin. Reporter: Katrine Bjelke. Video: «Bloggerne» - TV 2/ Nora Skavhaug Vis mer

- Hva tenkte du da du våknet med den?

- Nei, herregud, livet er kort og vi skal være døde så fryktelig lenge som Elin Tvedt sier, så at jeg har tatt en tatovering som er så liten går helt fint.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer