«Øya» på TV 2:

Tolv kvinner skal overleve alene på en øde øy. Husly og slanger til middag er de minste bekymringene deres

«Øya» er et flunkende nytt realitykonsept der ingen sendes hjem. 

NYTT REALITYKONSEPT: I kveld er det premiere på TV 2s nye realityprogram «Øya». Tolv kvinner sendes til en øde øy og skal overleve på det de finner. De har ingen kontakt med omverdenen, og filmer alt selv. Video: TV 2 Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): 2. januar kan sies å være den store realitydagen her til lands. Kjendisutgaven av «Farmen» og «Anno» har premiere, henholdsvis på TV 2 og NRK.

Samme dag får seere også en kikk på et helt nytt realitykonsept her til lands. Hva skjer om man fjerner konkurranser, utstemming, tilgang på mat og kameracrew fra «Robinsonekspedisjonen»?

Resultatet hadde vært faretruende nært det nye TV 2-programmet «Øya».

Tolv norske kvinner skal sammen kjempe for å overleve på en øde stillehavsøy. Det eneste de har med seg er klærne de kommer i, vann til å overleve et par dager og kamerautstyr. Jentene filmer nemlig alt selv.

- Helt grusomt

Tre av deltakerne er profesjonelle videofotografer, men får ingen fordeler av den grunn. Om noe, sørger det for at de må gjennom enda hardere fysisk arbeid enn de andre. Den yngste deltakeren er 22, og den eldste er 53. Alle må likevel bidra for at gruppa skal overleve.

Se alle deltakerne nederst i artikkelen!

Hver episode byr på prøvelser for jentene, men det var en som skulle vise seg å være vanskeligere enn alt annet. Mangelen på vann truer nemlig alt fra samhold til energinivået, og kan i ytterste konsekvens føre til tap av bevissthet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer