Tom Hanks i sorg

Delte rørende melding på Instagram.

SØRGER: Tom Hanks la tirsdag ut et bilde av sin avdøde mor på Instagram. Janet Marylyn Frager ble 84 år gammel. Foto: SCANPIX
SØRGER: Tom Hanks la tirsdag ut et bilde av sin avdøde mor på Instagram. Janet Marylyn Frager ble 84 år gammel. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tirsdag meddelte skuespiller Tom Hanks at han er i sorg. Med et bilde av sin mor, Janet Marylyn Frager, delte han nyheten om at hun hadde gått bort, 84 år gammel. Under bildet har Hanks skrevet en rørende melding.

«Denne skjønnheten? Min mor. Hun gjorde en forskjell i manges liv. Mange liv. I dag tar vi farvel med henne. Ha en trygg reise til den andre siden, mamma. Hanx»

Med åra har Hanks blitt en av verdens fremste skuespillere. Han har vunnet Oscar for beste mannlige hovedrolle to ganger, og kan skilte med seks Emmy-statuetter.

Også Hanks kone, Rita Wilson, tok til sosiale medier for å uttrykke sin sorg. Under et bilde av Hanks sammen med moren, skriver hun at hun takker henne for livet til ektemannen.

«Denne fantastiske kvinnen ga mannen min, og tre andre barn liv. Tusen takk for at du brakte min store kjærlighet til verden. Nå har hun funnet fred», skriver Wilson.

Nyheten delte Hanks bare tre dager etter at han fylte 60 år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer