Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Tom Jones om tapet av sitt livs kjærlighet: - Jeg drømmer at hun fortsatt er i live

Artisten forteller at han er i dyp sorg.

<p>MISTET KONA: I april døde Tom Jones' kone Linda av en aggressiv krefttype. Paret ble kjærester da de var 15 år, og var gift i 59 år. Her er artisten avbildet under første offentlige opptreden siden konas død. Foto: NTB Scanpix
</p>

MISTET KONA: I april døde Tom Jones' kone Linda av en aggressiv krefttype. Paret ble kjærester da de var 15 år, og var gift i 59 år. Her er artisten avbildet under første offentlige opptreden siden konas død. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da Lady Melinda Rose Woodward gikk bort etter kort tids kreftsykdom i april, mistet artisten Tom Jones sin kone gjennom 59 år.

Paret, som ble kjærester allerede som 15-åringer, satte ring på hverandres fingre i 1957, og samme år kom sønnen Mark til verden.

Da Woodward døde på et sykehus i Los Angeles, var ektemannen ved hennes side til det siste, og Jones forteller nå at det å miste sitt livs store kjærlighet fortsatt preger ham sterkt.

LANGT EKTESKAP: Tom Jones og kona Linda giftet seg som 16-åringer. Her er paret avbildet i London i 1972. Foto: NTB Scanpix Foto: NTB Scanpix
LANGT EKTESKAP: Tom Jones og kona Linda giftet seg som 16-åringer. Her er paret avbildet i London i 1972. Foto: NTB Scanpix Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Utrolig vondt

I et intervju med avisa Sunday People åpner han opp om sorgen, og hva som har tynget ham mest i tiden etter Woodwards dødsfall.

Blant annet forklarer artisten at han har vansker med å innse det faktum at kona er borte.

- Jeg kan fortsatt høre stemmen hennes, og se henne om natta. Jeg drømmer at hun fortsatt er i live. Å våkne og skjønne at det ikke er tilfellet, er utrolig vondt, sier Jones til Sunday People, ifølge Contact Music.

Artisten forklarer videre at det har vært en utfordring å opptre på scena og drive med musikk den siste tida.

- Det er forsatt vanskelig. Jeg visste ikke om jeg ville klare å stå foran et publikum og opptre, spesielt når det gjaldt de låtene som hun likte.

Ga ekteskapsråd

Det var i juni at Tom Jones gjorde sin første offentlige opptreden siden tapet av kona.

I tillegg til artistvirksomhet har 75-åringen hatt flere jern i ilden de siste årene. I fjor var han dommer i britiske «The Voice», men mistet jobben uten forvarsel.

Samme år lanserte han selvbiografien «Over the Top and Back».

Da Jones gjestet «Skavlan» i 2010 kom han med flere ekteskapsråd til den norske programlederen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!