Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Skal vi danse» 2017:

Tommy Steine røk ut av «Skal vi danse»: - Det er dritkjipt

Lørdag kveld måtte årets første deltaker forlate TV 2-konkurransen.

UTE AV DANSEN: Tommy Steine og Alexandra Kakurina er første par ute av programmet. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
UTE AV DANSEN: Tommy Steine og Alexandra Kakurina er første par ute av programmet. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NYDALEN (Dagbladet): Forrige lørdag kunne kjendisdeltakerne i «Skal vi danse» svinge seg på parketten uten å være redde for å ryke ut av programmet.

Denne kvelden ble det imidlertid andre boller, og årets første dansepar ble stemt ut av dansekonkurransen.

Etter at dommerne hadde gitt sine poeng og seerne hadde stemt på sine favoritter, ble det klart at det var Tommy Steine og Alexandra Kakurina som måtte forlate parketten etter sin dans.

- Det føles helt jævlig, sier Steine fra parketten.

Til Dagbladet forteller Steine at det er dritkjipt å ryke ut, og at han hadde ønsket å få danse videre allerede i morgen.

- Slik blei det ikke, så da får vi danse på egenhånd, sier han.

Til tross for at han var første deltaker ut, legger ikke duoen skjul på at de har gjort sitt beste i tiden de har tilbragt sammen.

FØRSTE PAR: Tommy Steine og Alexandra Kakurina skuffet over å ikke få danset mer sammen, men avslører at de likevel vil danse mer sammen i framtida. Foto: Tor Lindseth
FØRSTE PAR: Tommy Steine og Alexandra Kakurina skuffet over å ikke få danset mer sammen, men avslører at de likevel vil danse mer sammen i framtida. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Det er en konkurranse med 12 par, også er det 11 andre par som danset bedre enn oss, forklarer han.

Kakurina legger ikke skjul på at hun er stolt over hva de har fått til sammen, og trekker fram at de har fått gode tilbakemeldinger fra dommerne.

Tommy Steine forsikrer at han ikke blir liggende på latsiden selv om han er første deltaker ut.

- Da får jeg heller bruke høsten på jobbene jeg har satt på vent. Selv om jeg helst skulle danset mye lenger med Alexandra.

Første tier

Under kveldens sending fikk «Skam»-skuespilleren Cengiz Al sesongens første ti-poenger, og han fikk ikke bare én tier, men to, sammen med sin dansepartner Mai Benedikte Mentzoni.

Dommerne Merete Lingjærde og Tore Petterson ga skuespilleren, som er danser privat, toppscore for sin tango. Likevel er ikke Cengiz Al helt fornøyd med toppscore fra «bare» to av dommerne.

- Målet er jo å få det fra de andre dommerne også, sier han til Dagbladet.

- Vi får se på Trine og Egor om de finner frem tieren senere i sesongen. Det er et stort mål fra meg. Da får jeg bekreftet at jeg har gjort en god jobb

TI: Cengiz Al og hans dansepartner Mai Mentzoni fikk sesongens første tier. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
TI: Cengiz Al og hans dansepartner Mai Mentzoni fikk sesongens første tier. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer

Til tross for at Cengiz Al er danser fra før, tærer all treningen på han også.

- Tidligere i dag fikk jeg knekt opp nakken min, og det var skikkelig deilig. Jeg tenker at jeg er ung, men man må ta vare på kroppen, sier han og legger til at de trener mye hver dag.

Likevel var det Grunde Myhrer og hans partner Ewa Trela som stakk av med flest poeng fra dommerne. De kapret nemlig tiere fra både Merete Lingjærde, Egor Filipenko og Tore Petterson.

Etter de to første sendingene var det Grunde og Ewa som lå øverst på poenglista etter at dommerene hadde delt ut sine poeng.

Imponerte i debuten

Når kjendisene inntar parketten for første gang i «Skal vi danse», har de og dansepartnerne deres bare trent sammen i noen ganske få uker. Nervene er gjerne i helspenn, og dansetrinnene sitter ikke alltid helt som de skal.

Under premieren forrige helg, var det imidlertid flere av parene som imponerte på dansegulvet.

«Bloggerne»-profil Marna Haugen Burøe (36), som steppet inn for bloggkollega Anna Rasmussen (21) temmelig kort varsel, var blant dem som fikk mye skryt av dommerne.

- Det var en fantastisk debut, altså! Virkelig, sa dommer Merete Lingjærde.

- Jeg bøyer meg i støvet over den iveren hun har, skrøt dansepartner Glenn Jørgen Sandaker etter debuten, som sikret dem respektable 28 av 40 mulige poeng.

Også den populære «Paradise Hotel»-deltakeren Grunde Myhrer (20), ishockeyprofil Erik Follestad Johansen (28), tidligere «Idol»-vinner Jorun Stiansen (33) og «Skam»-skuespiller Cengiz Al (19) var blant dem som gjorde det skarpt i dansedebuten: Samtlige fikk over 30 av 40 mulige poeng.

FIKK FLEST POENG: Under «Skal vi danse»-premieren forrige helg var det Grunde Myhrer og Ewa Trela som toppet sendinga, med 35 av 40 poeng. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
FIKK FLEST POENG: Under «Skal vi danse»-premieren forrige helg var det Grunde Myhrer og Ewa Trela som toppet sendinga, med 35 av 40 poeng. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer

- Det var utrolig gøy! Kjempegøy å få så gode tilbakemeldinger og så høy poengsum. Jeg har jobbet hardt for det, men det å skulle klare det på første forsøk er ikke alltid like lett, sa Myhrer til Dagbladet etter den vellykkede debuten.

SKAL VI GJETTE?: Marna Haugen og Erlend Elias Bragstad var forrige lørdag klare for sesongens første episode av «Skal vi danse». De er konkurrenter, men er gode venner privat. Hvor godt kjenner de egentlig hverandre? Vi utfordret dem. Video: Ruben Pedersen / Dagbladet Vis mer Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!