Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Tone Damli:

Tone bryter med samarbeidspartner

- Det er slutt mellom Betsson og meg.

Tone Damli Aaberge har nå brutt med sin største samarbeidspartner, Betsson. FOTO: NTB scanpix
Tone Damli Aaberge har nå brutt med sin største samarbeidspartner, Betsson. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Tone Damli bekrefter i dag på bloggen sin at hun avslutter samarbeidet med spillgiganten Betsson.

«Det er slutt mellom Betsson og meg», skriver hun på bloggen sin.

«Selskapet som har frakta meg verden rundt, Barcelona, Malta, Dublin, England, Las Vegas, som har lært meg så mykje om å stå i stormen, om å tenke utradisjonelt og om å spele poker. Betsson og eg skille vegar, men eg fortsette min forelskelse i poker. Eg skal uansett spele NM i Dublin i mars».

Skal fokusere på musikk
Damli skriver videre at hun nå skal ha fullt fokus på musikken, og derfor ikke har mulighet til å prioritere sin største samarbeidspartner lenger.

«Når Betsson trenger meg på pokerbordet, trenger eg å vere i studio. Når eg skal lansere musikk, skal dei spele inn reklamefilm. For meg er det musikk som gjelder, og da blir prioriteringen lett.»

Samarbeid til 2018
Samarbeidet mellom Bettson og Tone skulle pågå til 2018, men med lange dager i studio og en tettpakket timeplan, er det vanskelig for Tone å få tid til begge deler.

«Men kanskje er det slik, at om vi var like lystne som vi var under hvetebrødsdagane i 2014, så hadde vi greid å løyse det. Mi hadde egentlig lova kvarandre å holde i lag fram til 2018, så vi ville jo få det til,» skriver hun.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med David Eriksen, manageren til Tone, og Betsson, men har ikke lyktes.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling