Tone Damli åpner opp om kommunens gigantgebyr og hyttekluss: - Et prosjekt som jeg er ganske lei av

Travle dager for artisten. 

INTENS PERIODE: Tone Damli er for tida travelt opptatt med ny musikk. I sommer skal hun hovedsakelig jobbe med musikk og karriere - men en liten ferie sammen med familien har hun planlagt. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
INTENS PERIODE: Tone Damli er for tida travelt opptatt med ny musikk. I sommer skal hun hovedsakelig jobbe med musikk og karriere - men en liten ferie sammen med familien har hun planlagt. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Onsdag kveld var en rekke norske kjendiser og moteprofiler samlet i Oslo for lanseringa av Celine Aagaards samarbeidskolleksjon med det norske merket elle&il.

Blant dem som dukket opp var artist Maria Mena (31), moteblogger Janka Polliani (38), modell og designer Marte Krogh (41) og sanger Tone Damli (29) - for å nevne noen.

Det er ikke til å stikke under en stol at sistnevnte har lagt bak seg noen intense måneder. Foruten å ha gjort comeback på musikkfronten, har spaltene også blitt fylt med helt andre saker knyttet til 29-åringen.

- Ikke bekreftet

Nylig kunne Se og Hør melde at Damli er en av dem som deltar i den kommende sesongen av «Hver gang vi møtes», men overfor Dagbladet er artisten fortsatt noe hemmelighetsfull omkring saken.

- Det er ikke bekreftet enda. Baaare spekulasjoner, sier hun og ler.

- Men det hadde vært noe å se fram til, dersom det stemmer?

- Definitivt. Det er et veldig hyggelig konsept for artister generelt. Et utelukkende positivt program som får fram mye bra i artister.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer