Tone Damli åpner opp om kommunens gigantgebyr og hyttekluss: - Et prosjekt som jeg er ganske lei av

Travle dager for artisten. 

INTENS PERIODE: Tone Damli er for tida travelt opptatt med ny musikk. I sommer skal hun hovedsakelig jobbe med musikk og karriere - men en liten ferie sammen med familien har hun planlagt. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
INTENS PERIODE: Tone Damli er for tida travelt opptatt med ny musikk. I sommer skal hun hovedsakelig jobbe med musikk og karriere - men en liten ferie sammen med familien har hun planlagt. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Onsdag kveld var en rekke norske kjendiser og moteprofiler samlet i Oslo for lanseringa av Celine Aagaards samarbeidskolleksjon med det norske merket elle&il.

Blant dem som dukket opp var artist Maria Mena (31), moteblogger Janka Polliani (38), modell og designer Marte Krogh (41) og sanger Tone Damli (29) - for å nevne noen.

Det er ikke til å stikke under en stol at sistnevnte har lagt bak seg noen intense måneder. Foruten å ha gjort comeback på musikkfronten, har spaltene også blitt fylt med helt andre saker knyttet til 29-åringen.

ANKOM SAMMEN: Tone Damli og Hedda Skoug var blant dem som deltok på Celine Aagaards lansering. Foto: Julie Solberg
ANKOM SAMMEN: Tone Damli og Hedda Skoug var blant dem som deltok på Celine Aagaards lansering. Foto: Julie Solberg Vis mer

- Ikke bekreftet

Nylig kunne Se og Hør melde at Damli er en av dem som deltar i den kommende sesongen av «Hver gang vi møtes», men overfor Dagbladet er artisten fortsatt noe hemmelighetsfull omkring saken.

- Det er ikke bekreftet enda. Baaare spekulasjoner, sier hun og ler.

COMEBACK: Tone Damli gjør comeback med en opptreden under Vixen Blog Awards. Video: Ruben Pedersen / Dagbladet Vis mer

- Men det hadde vært noe å se fram til, dersom det stemmer?

- Definitivt. Det er et veldig hyggelig konsept for artister generelt. Et utelukkende positivt program som får fram mye bra i artister.

Gigantgebyr

At Damli har hatt en tidstyv på nakken, er heller ingen hemmelighet. I 2015 kjøpte hun og samboer Markus Foss «Villa Solum» i Bærum for 9,5 millioner kroner. I januar ble det imidlertid kjent at paret hadde revet bærumsvillaen, for å bygge nytt.

Det var bare ett problem: Ifølge Budstikka hadde nemlig ikke paret tillatelse til å rive hele villaen.

I april informerte Bærum kommune at de vil gi 200.000 kroner i gebyr for rivingen - og ytterligere 200.000 kroner fordi de mener at avfallet kan ha vært til skade for miljøet.

Paret uttalte seg ikke om saken den gang, men overfor Dagbladet forteller Damli at de ikke har mottatt noe gebyr fra kommunen enda.

- Vi har ikke fått noe gebyr. Det er det kun media som har spekulert i, men vi har ikke fått noe fra kommunen, så vi venter bare på svar, vi. Sitter i ro og venter på hva som skjer, forteller hun.

- Håper på noe eget

Fram til boligen blir innflytningsklar, skal familien på tre fortsatt bo i kjelleren hos Damlis svigerfar, Markus Foss' far.

- Det går fint å bo der. Man vender seg jo til alle livssituasjoner, og nå har vi bodd der en god stund. Det er det som er hjemme for oss akkurat nå. Så får vi håpe at vi får vårt eget på et eller annet punkt.

Parallelt med husprosjektet har paret også bygget hytte i Sogn og Fjordane, sammen med Damlis storesøster Tale Aaberge Nesse, og hennes ektemann Jens Kristian Nesse.

Selv om artisten tidligere har delt bilder av seg selv fra hytta på bloggen, forklarer hun at heller ikke alt i dette prosjektet går som smurt.

- Det er et prosjekt som jeg er ganske lei av. Som jeg egentlig ikke har så lyst å prate om, forteller hun.

- Plass å bo først

I sommer skal Damli imidlertid fokusere på musikken - noe hun ser fram til. I juli vil hun likevel ta en pust i bakken og få til en liten ferie sammen med datteren Billie (3) og samboer Markus Foss.

- Fokuset er først og fremst på jobb, men så blir det litt ferie. Da skal vi på hytta. Det blir ikke vår hytte, men en som befinner seg i Oslofjorden. Det er våre foreløpige planer.

Hvorvidt det blir en familieforøkelse med det første, er Damli imidlertid noe tilbakeholden på.

- Jeg skal i alle fall først få meg en plass å bo, så får vi se etter det, sier hun lattermildt.

STØTTET VENNINNA: Maria Mena sammen med Celine Aagaard under onsdagens lansering. Foto: Julie Solberg
STØTTET VENNINNA: Maria Mena sammen med Celine Aagaard under onsdagens lansering. Foto: Julie Solberg Vis mer
PÅ LANSERING: Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke hadde tatt barnefri for anledningen. Foto: Julie Solberg
PÅ LANSERING: Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke hadde tatt barnefri for anledningen. Foto: Julie Solberg Vis mer
GODE VENNER: Tomas Sæter og Marte Krogh under Aagaards lansering. Foto: Julie Solberg
GODE VENNER: Tomas Sæter og Marte Krogh under Aagaards lansering. Foto: Julie Solberg Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer