Tone Damli:

Tone Damli må betale i dyre dommer etter ulovlig riving av villa

Drømmeboligen skaper stadig problemer for popstjerna.

FÅR GEBYR: Etter ulovlig riving har Tone og samboeren Markus fått et gebyr på 400.000 kroner Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
FÅR GEBYR: Etter ulovlig riving har Tone og samboeren Markus fått et gebyr på 400.000 kroner Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er ikke til å komme unna at artist Tone Damli (29) har lagt noen intense måneder bak seg. Foruten å ha gjort comeback på musikkfronten, har 29-åringen hatt store problemer på boligfronten.

I 2015 kjøpte hun og samboer Markus Foss «Villa Solum» i Bærum for 9,5 millioner kroner. I januar ble det imidlertid kjent at paret hadde revet bærumsvillaen, for å bygge nytt. Ifølge Budstikka hadde ikke paret tillatelse til å rive hele villaen, noe som har bydd på store utfordringer i ettertid.

Nå ser det imidlertid ut til at Damli og samboeren ikke får noen tilgivelse av kommunen. De har nemlig vedtatt at paret må betale et gebyr på 400.000 kroner for ulovlig riving. Dette skriver Budstikka.

«Det er åpenbart at De kjente til søknadsplikten for riving på det tidspunkt De utførte rivingen av eneboligen i Homans vei 7.», skriver saksbehandler Marit Bakkerud i Bærum kommune.

Riving av enebolig uten å søke om lov karaktiseres som en «svært alvorlig» overtredelse. Kommunen legger til grunne at manglende sikring skjerper alvoret i saken.

Tone Damlis manager, David Eriksen har ingen kommentar til Dagbladet vedrørende gebyret paret må betale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer