Tony Sopranos hus er til salgs

Huset har en startpris på rundt 30 millioner kroner.

«MAFIAHUS»: Dette huset i New Jersey ble gjort kjent gjennom «The Sopranos» og ligger nå ute for salg. Foto: Stefano Ukmar / New York Times / NTB scanpix
«MAFIAHUS»: Dette huset i New Jersey ble gjort kjent gjennom «The Sopranos» og ligger nå ute for salg. Foto: Stefano Ukmar / New York Times / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Noen hus har en helt spesiell plass i mange millioner menneskers liv, simpelthen fordi det har blitt vist på TV mange ganger.

Et av disse husene, som ligger i New Jersey, er nå lagt ut for salg til den nette sum av 3,4 millioner dollar, eller rundt 30 millioner norske kroner.

«Mafiahus»

Huset det er snakk om er huset til den høyst fiksjonelle mafiabossen Tony Soprano, spilt av James Gandolfini, skriver New York Times.

For selv om det meste av innendørsscenene i den svært populære serien «The Sopranos» er spilt inn i Silvervup Studios i bydelen Queens i New York, så er det utenfor dette huset at Tony hentet avisa og svømte med enden.

Oppkjørselen er også med i åpningsvignetten til TV-serien.

Men det ble også filmet noen scener innendørs i huset på New Jersey. I pilotepisoden kunne man for eksempel treffe Tonys kone Carmela, og hans to barn A.J og Meadow, i husets kjøkken.

Interiøret i huset skal også ha fungert som inspirasjon for kulissene i Silvercup Studios.

Mange skuelystne fans

Selv om det er mange år siden seriens sjette og siste sesong ble spilt inn, kommer det stadig fans av serien til den velkjente oppkjørselen for å ta bilder, forteller huseierne Patti og Victor Recchia, som har eid huset siden 1987.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer