SAKEN DROPPET: Tidligere denne måneden ble det kjent at den britiske TV-stjerna Chris Evans var anklaget for seksuelt overgrep. Nå melder politiet at saken er droppet. Foto: WENN / Scanpix
SAKEN DROPPET: Tidligere denne måneden ble det kjent at den britiske TV-stjerna Chris Evans var anklaget for seksuelt overgrep. Nå melder politiet at saken er droppet. Foto: WENN / ScanpixVis mer

«Top Gear»-stjerna ble anklaget for seksuelt overgrep. Nå er saken avgjort

Politiet har lukket etterforskningen mot tidligere «Top Gear»-programleder Chris Evans. 

(Dagbladet): Etter kort tid i stolen som «Top Gear»-programleder ble det tidligere denne måneden kjent at Chris Evans (50) trekker seg fra den prestisjefylte oppgaven.

Samme dag bekreftet politiet at en kvinne har anklaget ham for et seksuelt overgrep. Politiet mottok anklagene den 23. mai i år.

Overgrepet skal ha skjedd på 1990-tallet i London-bydelen Tower Hamlets.

Saken er lukket

Nå melder politiet at det ikke finnes tilstrekkelig bevis til å gå videre med påstanden om seksuelt overgrep, skriver Independent.

En talsperson for politiet sier til avisa at «en mann i 50-årene» var inne til politiavhør i London tidligere i dag.

En talsperson for Evans bekrefter overfor BBC at etterforskningen er lukket.

I Clarksons fotspor

Det har så langt vært et utfordrende år for den britiske TV-personligheten, som sto foran en stor jobb da han overtok rollen som «Top Gear»-programleder etter omstridte Jeremy Clarkson tidligere i år.

Da nevnte Clarkson fikk sparken fra programmet etter en voldsepisode, valgte makkerne James May og Richard Hammond å følge kollegaen ut av BBC.

Det ble siden kjent at de tre satser på et nytt bilprogram hos Amazon.

Mange seere har vært kritiske til «nye Top Gear», noe Evans i et intervju med Dagbladet i mai sa at han var forberedt på.

Les Dagbladets anmeldelse her: - Det greieste hadde kanskje vært å kassere inn vrakpanten

TRAGISK: Folkekjære Jeremy Clarkson fikk sparken fra BBC og var dermed ferdig som programleder av «Top Gear». Kollega James May kalte det hele en tragedie da BBC-exiten var et faktum. Video: NTB Scanpix Vis mer
FARTSENTUSIAST: Skuespiller Matt LeBlanc er en av programlederne i den nye «Top Gear»-sesongen. Video: BBC | Foto: WENN / Scanpix Vis mer