«Top Gear»-stjerna ble anklaget for seksuelt overgrep. Nå er saken avgjort

Politiet har lukket etterforskningen mot tidligere «Top Gear»-programleder Chris Evans. 

SAKEN DROPPET: Tidligere denne måneden ble det kjent at den britiske TV-stjerna Chris Evans var anklaget for seksuelt overgrep. Nå melder politiet at saken er droppet. Foto: WENN / Scanpix
SAKEN DROPPET: Tidligere denne måneden ble det kjent at den britiske TV-stjerna Chris Evans var anklaget for seksuelt overgrep. Nå melder politiet at saken er droppet. Foto: WENN / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Etter kort tid i stolen som «Top Gear»-programleder ble det tidligere denne måneden kjent at Chris Evans (50) trekker seg fra den prestisjefylte oppgaven.

Samme dag bekreftet politiet at en kvinne har anklaget ham for et seksuelt overgrep. Politiet mottok anklagene den 23. mai i år.

Overgrepet skal ha skjedd på 1990-tallet i London-bydelen Tower Hamlets.

Saken er lukket

Nå melder politiet at det ikke finnes tilstrekkelig bevis til å gå videre med påstanden om seksuelt overgrep, skriver Independent.

En talsperson for politiet sier til avisa at «en mann i 50-årene» var inne til politiavhør i London tidligere i dag.

En talsperson for Evans bekrefter overfor BBC at etterforskningen er lukket.

I Clarksons fotspor

Det har så langt vært et utfordrende år for den britiske TV-personligheten, som sto foran en stor jobb da han overtok rollen som «Top Gear»-programleder etter omstridte Jeremy Clarkson tidligere i år.

Da nevnte Clarkson fikk sparken fra programmet etter en voldsepisode, valgte makkerne James May og Richard Hammond å følge kollegaen ut av BBC.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer