Jeremy Clarkson:

«Top Gear»-stjerna nektet å akseptere at han var syk. Så fikk han sjokkbeskjed av legen

«Hvis du ikke gjør som jeg sier, dør du».

ALVORLIG SYK: «Top Gear»-profil Jeremy Clarkson (57) ble tidligere i sommer rammet av en hissig lungebetennelse. Han nektet først å tro at han var syk. Foto: NTB Scanpix
ALVORLIG SYK: «Top Gear»-profil Jeremy Clarkson (57) ble tidligere i sommer rammet av en hissig lungebetennelse. Han nektet først å tro at han var syk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var under et ferieopphold på Mallorca tidligere denne måneden at tidligere «Top Gear»-profil Jeremy Clarkson (57) ble syk med lungebetennelse.

Clarksons sommerferie endte dermed på sykehus, i rullestol, der han var innlagt i flere dager.

I et gjesteinnlegg hos den britiske avisa Sunday Times letter Clarkson på sløret om sykehusinnleggelsen, som, ifølge ham selv, var langt mer dramatisk enn det som tidligere har vært kjent.

Ville ikke på sykehus

Clarkson, som er mest kjent for sine mange kontroverser i «Top Gear»-førersetet, skriver blant annet at han var «nær døden».

Ifølge The Guardian, som har gjengitt deler av innlegget, forklarer tv-profilen at han først satte seg på bakbeina da legene ville skrive ham inn på sykehus, til tross for tre netter med spasmer på hotellrommet.

- Jeg fikk beskjed om at jeg måtte holdes på sykehus i minst en uke, noe jeg så på som en umulighet. Legen sa: «Hvis du ikke gjør som jeg sier nå, dør du», skriver 57-åringen.

Han beskriver sykeoppholdet som en «ny og absurd opplevelse», og legger ikke skjul på han i aller høyeste grad mislikte å være lenket til en sykeseng.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer