Richard Hammond

«Top Gear»-stjerna og familien ble ranet mens de sov

Hevder å ha blitt gasset i søvne.

RANET I SØVNE: «Top Gear»-profil Richard Hammond og kona Mindy var på ferie i Frankrike da frekke tyver brøt seg inn midt på natta. Da paret og de andre i huset våknet, var verdisakene søkk borte. Foto: NTB scanpix
RANET I SØVNE: «Top Gear»-profil Richard Hammond og kona Mindy var på ferie i Frankrike da frekke tyver brøt seg inn midt på natta. Da paret og de andre i huset våknet, var verdisakene søkk borte. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Top Gear»-profil Richard Hammond (48) har i løpet av karrieren gjort flere halsbrekkende bilstunt, og selv om de aller fleste går bra, har Hammond også vært gjennom en rekke alvorlige motor-relaterte ulykker.

Selv om det ikke akkurat har bedret hans fysiske helse, har det sørget for at han har blitt en av de mest populære profilene fra det britiske bilprogrammet. Hammond figurerer ofte i tabloidene og tjener fett, men det finnes også en bakside av medaljen.

Ved å hele tida være i søkelyset, kan man enkelt bli offer for lumske planer. Bilentusiastens kone Mindy Hammond (53) forteller i et nytt intervju at familien nylig opplevde sitt store mareritt, da de i sommer ble ranet midt på natta i Saint Tropez.

- Overbevist

Det er til Sunday Express at tv-profilens kone forteller om den skremmende hendelsen. De var på ferie sammen med sin datter Willow (15) og en gruppe med venner da de en morgen våknet til synet av at flere av eiendelene deres var søkk borte. De var totalt 15 mennesker i villaen, og alle våknet uten lommebøker, kontanter og luksusgjenstander som klokker og smykker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer