FILMSTJERNER: Kelly McGillis og Tom Cruise opplevde enorm suksess etter 80-tallsklassikeren «Top Gun». Foto: NTB Scanpix
FILMSTJERNER: Kelly McGillis og Tom Cruise opplevde enorm suksess etter 80-tallsklassikeren «Top Gun». Foto: NTB ScanpixVis mer

«Top Gun»-stjerna overfalt i eget hjem: - Jeg fikk panikk

Kelly McGillis (58) fikk et ublidt møte med en ukjent kvinne.

(Dagbladet): I et lengre Facebook-innlegg beskriver skuespiller Kelly McGillis (58) det ubehagelige møtet med en ukjent kvinne som har brøt seg inn i huset hennes forrige fredag.

Ifølge McGillis, som ble verdenskjent da hun forførte Tom Cruise på film i 80-tallsklassikeren «Top Gun», skal kvinnen ha forsøkt å legge skuespilleren i bakken.

- Hun kom mot meg og begynte å skrike. Jeg fikk panikk og løp unna. Hun løp etter, fikk tak i meg, og begynte å klore og slå. Jeg skrek så høyt jeg bare klarte, i håp om at noen hørte meg, skriver McGillis.

58-åringen klarte å rive seg løs, før hun la på sprang mot bilen og ringte nødnummeret.

Kvinnen ble pågrepet av politiet like etterpå, og er siktet for en rekke forhold, deriblant overfall, skriver Los Angeles Times - som har fått tilgang til politirapporten.

- Jeg slapp unna med blåmerker og kloremerker. Jeg er glad for at det gikk bra, skriver McGillis.

SKREMT: Kelly McGillis fikk panikk da inntrengeren gikk til angrep. Her fra 2013. Foto: AP / NTB Scanpix
SKREMT: Kelly McGillis fikk panikk da inntrengeren gikk til angrep. Her fra 2013. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Den siktede kvinnen hadde med seg et lite barn da hun brøt seg inn i filmstjernas hjem. Barnet er tatt hånd om av politiet.

Kelly McGillis har spilt i en rekke filmer og tv-serier gjennom de siste tiåra. Det er likevel «Top Gun» 58-åringen er mest kjent for.

Den amerikanske actionfilmen satte også Tom Cruise på stjernehimmelen da den kom i 1986.