«Top Gun»-stjerna overfalt i eget hjem: - Jeg fikk panikk

Kelly McGillis (58) fikk et ublidt møte med en ukjent kvinne.

FILMSTJERNER: Kelly McGillis og Tom Cruise opplevde enorm suksess etter 80-tallsklassikeren «Top Gun». Foto: NTB Scanpix
FILMSTJERNER: Kelly McGillis og Tom Cruise opplevde enorm suksess etter 80-tallsklassikeren «Top Gun». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I et lengre Facebook-innlegg beskriver skuespiller Kelly McGillis (58) det ubehagelige møtet med en ukjent kvinne som har brøt seg inn i huset hennes forrige fredag.

Ifølge McGillis, som ble verdenskjent da hun forførte Tom Cruise på film i 80-tallsklassikeren «Top Gun», skal kvinnen ha forsøkt å legge skuespilleren i bakken.

- Hun kom mot meg og begynte å skrike. Jeg fikk panikk og løp unna. Hun løp etter, fikk tak i meg, og begynte å klore og slå. Jeg skrek så høyt jeg bare klarte, i håp om at noen hørte meg, skriver McGillis.

58-åringen klarte å rive seg løs, før hun la på sprang mot bilen og ringte nødnummeret.

Kvinnen ble pågrepet av politiet like etterpå, og er siktet for en rekke forhold, deriblant overfall, skriver Los Angeles Times - som har fått tilgang til politirapporten.

- Jeg slapp unna med blåmerker og kloremerker. Jeg er glad for at det gikk bra, skriver McGillis.

Den siktede kvinnen hadde med seg et lite barn da hun brøt seg inn i filmstjernas hjem. Barnet er tatt hånd om av politiet.

Kelly McGillis har spilt i en rekke filmer og tv-serier gjennom de siste tiåra. Det er likevel «Top Gun» 58-åringen er mest kjent for.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer