Lene Tønnessen

Toppblogger (33) sover med balltre under senga

Lene Tønnessen har følt seg truet både som ungdom og voksen. 

TØFF TID: Haugesund-blogger Lene Tønnessen forteller at hun ble mobbet som ung, og sier at hun fikk anonyme trusselbrev i posten. I voksen alder har hun tilgitt mobberne. 
Foto: Privat
TØFF TID: Haugesund-blogger Lene Tønnessen forteller at hun ble mobbet som ung, og sier at hun fikk anonyme trusselbrev i posten. I voksen alder har hun tilgitt mobberne. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tønnessen er en av Norges 50 mest leste bloggere, og snakket i går ut i Haugesunds Avis om tøffe opplevelser både i ungdomstida og som voksen.

Blant annet fortalte Tønnessen at hun som tenåring opplevde å bli utestengt av andre jenter i hjembyen, og at motstanden mot henne var så sterk at hun som 19-åring opplevde å bli fysisk angrepet.

- Jeg var på ei russekro, ganske alene. Da jeg sto på dansegulvet ble jeg kneet i ansiktet. Da jeg gikk ut på gangen kom noen bort og fiket til meg, sier 33-åringen.

Mer hardhudet

I dag er Haugesund-kvinnen atskillig mer populær, og har ifølge eget utsagn 30.000 blogglesere i uka. Populariteten til bloggen hennes tror hun selv er et slag i trynet til dem som har mobbet henne.

Samtidig sier Tønnessen at hun er opptatt av ikke å være bitter på dem som vendte henne ryggen i ungdomsåra. Da hun mistet faren sin for noen år siden, ble det en øyeåpner for henne.

- Det gikk opp for meg at det finnes verre ting i verden. Jeg ble mer hardhudet, sier ettbarnsmoren, som forteller at hun i dag har tilgitt mobberne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer