TØFF TID: Haugesund-blogger Lene Tønnessen forteller at hun ble mobbet som ung, og sier at hun fikk anonyme trusselbrev i posten. I voksen alder har hun tilgitt mobberne. 
Foto: Privat
TØFF TID: Haugesund-blogger Lene Tønnessen forteller at hun ble mobbet som ung, og sier at hun fikk anonyme trusselbrev i posten. I voksen alder har hun tilgitt mobberne. Foto: Privat Vis mer

Lene Tønnessen

Toppblogger (33) sover med balltre under senga

Lene Tønnessen har følt seg truet både som ungdom og voksen. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tønnessen er en av Norges 50 mest leste bloggere, og snakket i går ut i Haugesunds Avis om tøffe opplevelser både i ungdomstida og som voksen.

Blant annet fortalte Tønnessen at hun som tenåring opplevde å bli utestengt av andre jenter i hjembyen, og at motstanden mot henne var så sterk at hun som 19-åring opplevde å bli fysisk angrepet.

- Jeg var på ei russekro, ganske alene. Da jeg sto på dansegulvet ble jeg kneet i ansiktet. Da jeg gikk ut på gangen kom noen bort og fiket til meg, sier 33-åringen.

Mer hardhudet

I dag er Haugesund-kvinnen atskillig mer populær, og har ifølge eget utsagn 30.000 blogglesere i uka. Populariteten til bloggen hennes tror hun selv er et slag i trynet til dem som har mobbet henne.

Samtidig sier Tønnessen at hun er opptatt av ikke å være bitter på dem som vendte henne ryggen i ungdomsåra. Da hun mistet faren sin for noen år siden, ble det en øyeåpner for henne.

- Det gikk opp for meg at det finnes verre ting i verden. Jeg ble mer hardhudet, sier ettbarnsmoren, som forteller at hun i dag har tilgitt mobberne.

- Det å tilgi er den største seieren du kan oppleve.

Forfulgt

Selv om Tønnessen har lagt mobbinga bak seg, har ikke voksenlivet vært problemfritt.

33-åringen sier til Dagbladet at hun for noen år siden opplevde å bli forfulgt.

33-åringen forteller at en mann sendte slibrige meldinger til henne, og at han også dukket opp utenfor huset hennes.

Tønnessen forteller at det toppet seg da hun fikk en telefon fra en barnehage i Haugesund. Ifølge Tønnessen fikk hun beskjed om at mannen hadde vært innom for å spørre etter sønnen hennes, som på dette tidspunktet gikk i en barnehage like i nærheten.

- Det var en frykt jeg aldri har kjent på før, sier bloggeren, som forteller at hun kontaktet politiet flere ganger og fikk ilagt besøksforbud mot mannen.

Ifølge 33-åringen er det i dag lenge siden hun har blitt kontaktet av ham, men tar likevel sine forholdsregler:

- Jeg har fått meg et balltre på soverommet, i tilfelle det skulle skje noe.

MISTET FAREN: Det å miste faren endret tenkemåten til Lene Tønnessen. Foto: Privat
MISTET FAREN: Det å miste faren endret tenkemåten til Lene Tønnessen. Foto: Privat Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer