Toppblogger:

Toppblogger anker ikke voldsdommen

- Det er begrenset hva som kan ankes til Høyesterett.

ANKER IKKE: En kvinnelig toppblogger ble i juni dømt til 90 dagers fengsel i Borgarting Lagmannsrett. Nå bekrefter forsvareren at de ikke anker dommen. Foto: NTB Scanpix
ANKER IKKE: En kvinnelig toppblogger ble i juni dømt til 90 dagers fengsel i Borgarting Lagmannsrett. Nå bekrefter forsvareren at de ikke anker dommen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juni ble en kvinnelig toppblogger i 20-åra dømt til 90 dagers fengsel.

Aktor la ned påstand om seks måneders fengsel for bloggeren, men dommen endte på 90 dager. Hun fikk 30 dagers strafferabatt grunnet formildende omstendigheter, da flertallet i retten mente hun hadde blitt provosert av fornærmede i forkant av festkrangelen.

Nå bekrefter toppbloggerens forsvarer, Cecilie Nakstad, overfor VG at de har besluttet å ikke anke dommen fra lagmannsretten.

- Det er begrenset hva som kan ankes til Høyesterett. Skyldspørsmålet kan for eksempel ikke ankes. Alle typer anker vil dessuten innebære at saken strekker ut i tid, med usikkert resultat. Hun har derfor besluttet å ikke anke, sier forsvareren til Dagbladet.

Den kvinnelige toppbloggeren ble i oktober i fjor frikjent for hendelsen, men dømt til å betale erstatning. Saken ble anket til lagmannsretten.

Ulike versjoner

Bloggeren skal ha kastet et glass eller ei flaske i ansiktet på den fornærmede mannen, som også er i 20-åra, på en hjemmefest i Oslo. Krangelen endte med at mannen måtte sy fire sting.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer