Julia Nyland:

Toppblogger gravid. Skal ta abort

- Gruer meg ekstremt mye.

TØFF AVGJØRELSE: Toppblogger Julia Nyland kunne tirsdag fortelle leserne sine at hun var gravid. Allerede på onsdag skal fosteret fjernes. Dét gruer hun seg til. Foto: Privat
TØFF AVGJØRELSE: Toppblogger Julia Nyland kunne tirsdag fortelle leserne sine at hun var gravid. Allerede på onsdag skal fosteret fjernes. Dét gruer hun seg til. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På starten av 2010-tallet var bloggverdenen annerledes enn det den er i dag. I tillegg var det andre mennesker som tronet på toppen enn de som gjør det nå. Blant de aller største den gang var Julia Nyland (26), som bodde i Molde og blogget om livet sitt hjemme fra pikerommet.

At flere av vennene hennes drev like store blogger, gjorde at flere titalls tusen var innom nettstedet hennes hver dag. Hun er fortsatt aktiv, og blogger nå under United Influencers. På Instagram har hun i tillegg nesten 30 000 følgere, som vil si at hun kan tjene fint på sponsede innlegg og reklame.

Tirsdag kveld bestemte hun seg derimot for å dele noe helt annet med fansen enn klesinnkjøp og strandbilder. Bloggeren, som i dag er 26 år gammel, skriver åpent i et innlegg at hun nå er gravid.

Tar abort

For mange ville det vært en gledens nyhet, men Nyland har bestemt seg for å fjerne fosteret. Det skal hun gjøre allerede dagen etter, altså onsdag. Svangerskapet fant hun ut av for to uker siden, og etter nøye overveielse har hun bestemt seg for at det er best for henne å fjerne fosteret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer