Isabella Löwengrip:

Toppblogger oppfordrer unge til å fly mer privatfly

- Diskusjonen om miljøspørsmål og fly er ikke spesielt global.

FOR PRIVATFLY: Isabella Löwengrip har alltid vært åpen om at hun trives med et liv i luksus. Det har hun ikke tenkt til å endre på med det første, snarere tvert imot. Foto: NTB Scanpix
FOR PRIVATFLY: Isabella Löwengrip har alltid vært åpen om at hun trives med et liv i luksus. Det har hun ikke tenkt til å endre på med det første, snarere tvert imot. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske toppbloggeren Isabella Löwengrip (28), også kjent som «Blondinbella», lever åpenlyst et liv de fleste bare kan drømme om. Hun har tidligere avslørt at hun allerede har barnas framtid sikret økonomisk, og at livet hun drømte om er blitt til virkelighet.

I fjor kunne Löwengrip fortelle at den totale verdien på foretaket hennes er vurdert til svimlende 400 millioner svenske kroner, og i sosiale medier ser man stadig at den styrtrike 28-åringen lever luksuslivet til det fulle.

Og det kan provosere.

Vil fortsette å fly

Isabella har nesten en halv million følgere på Instagram, og hun er langt ifra redd for å vise at hun er glad i å bruke penger. Desginervesker, eksotiske ferier og privatfly er fast inventar på bildedelingstjenesten, og sistnevnte prioritering kan trolig få mange til å snu seg i grava.

Det er nemlig ingen hemmelighet at klimakrisen er et hett tema i hele verden, også i Skandinavia. Internasjonal flytrafikk anslås å stå for rundt to prosent av de samlede klimagassutslippene i verden, og nå oppfordrer Löwengrip unge til å fly mer privat.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer