Toppblogger shoppet bort formuen og fikk millionsmell: - Følte livet var over

Nå vil Andrea Badendyck (20) advare andre.

ÅPENHJERTIG: En av Norges største bloggere, Oslo-jenta Andrea Badendyck (20) prøvde å fortrenge sitt skyhøye forbruk i lang tid. Så kom skattesmellen. Foto: Andreabadendyck.blogg.no
ÅPENHJERTIG: En av Norges største bloggere, Oslo-jenta Andrea Badendyck (20) prøvde å fortrenge sitt skyhøye forbruk i lang tid. Så kom skattesmellen. Foto: Andreabadendyck.blogg.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Alt gikk galt, sier toppbloggeren Andrea Badendyck (20) til Dagbladet.

Søndag kveld delte Oslo-jenta en opplevelse med leserne sine som satt langt inne.

I et langt blogginnlegg skriver Badendyck, som i en årrekke har vært en av Norges mest populære bloggere, om hvordan hun som 18-åring tjente nærmere 100 000 kroner i måneden.

- Det ble en rus Etter hvert mistet hun fullstendig kontrollen over forbruket. Hun svidde av store summer på dyr husleie, luksuriøse reiser og restaurantbesøk. Å shoppe ble like vanlig som å bytte sokker.

«Pengene rant inn og jeg ante ikke hvor mye jeg brukte hver måned ... Jeg fant ut at det var måneder jeg hadde brukt opp mot 80-90 000 kr, noe som er helt SINNSSYKT.», skriver hun i innlegget.

20-åringen, som startet å blogge allerede som 13-åring, forteller til Dagbladet at hun forsøkte å fortrenge det enorme forbruket.

- Det eneste jeg brydde meg om var å kjøpe mer. Det ble en rus. Jeg var ung, hadde mye penger og ønsket meg veldig mye. Men jeg visste hele tida at det var galt.

Følte seg ensom Mens forbruket fortsatte i samme tempo, sluttet Badendyck på videregående for å drive med bloggen på fulltid. Det ville gjøre henne lykkelig - trodde hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer