<strong>ÅPENHJERTIG:</strong> Blogger Kenza Zouiten deler for første gang sin historie om den ubehagelige hendelsen som skal ha skjedd under en ferie i vinter. Foto: Fredrik Sandberg / TT
ÅPENHJERTIG: Blogger Kenza Zouiten deler for første gang sin historie om den ubehagelige hendelsen som skal ha skjedd under en ferie i vinter. Foto: Fredrik Sandberg / TT Vis mer

Kenza Zouiten:

Toppblogger sier hun ble utsatt for seksuelt overgrep

- Jeg fikk skylda, skriver svenske Kenza Zouiten (25). 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): De siste ukene har en rekke kjente personer stått frem med sine historier rundt seksuelle overgrep.

Nå har også den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten (25) kastet seg på.

Zouiten er en av Sveriges aller største bloggere med over én million lesere hver uke og med 1,6 millioner følgere på Instagram.

Ifølge den svenske nettsiden Breakit tjente hun 5,1 millioner svenske kroner i fjor, altså i gjennomsnitt over 400.000 kroner hver måned.

I et blogginnlegg med tittelen «Why can't my body be my body?» forteller hun om flere hendelser der hun har fått uønsket oppmerksomhet fra det motsatte kjønn.

Det er imidlertid en av hendelsene som vekker mer oppsikt enn de andre, nemlig en situasjon som skal ha utspilt seg da hun og forloveden Aleks Subosic ferierte på Mauritius i vinter.

- Jeg ligger stille som en pinne

Det var under en massasjetime hun hevder at en mannlig massør begynte å ta på henne på en upassende måte.

Hun skriver at hun merket at noe ikke stemte da han skal ha begynt å massere henne nær trusekanten og dermed nærmet seg brystene hennes.

«Han har dratt håndkleet ned på magen min, og brystene er synlige. Han begynner å massere dem, over brystene og niplene, og jeg ligger stille som en pinne og klarer ikke å røre meg».

<strong>SKREMMENDE:</strong> Kenza Zouiten skriver på bloggen at hun ikke før nå har klart å dele sin historie om det seksuelle overgrepet. Her avbildet med forloveden Aleks Subosic. Foto: Anders Wiklund / TT
SKREMMENDE: Kenza Zouiten skriver på bloggen at hun ikke før nå har klart å dele sin historie om det seksuelle overgrepet. Her avbildet med forloveden Aleks Subosic. Foto: Anders Wiklund / TT Vis mer

25-åringen skriver videre at hun etter en stund klarte å si ifra om at det ikke var greit, men at hun fremdeles ikke klarte å gå derfra.

«Jeg skriker innvendig. Jeg skjelver mens jeg skriver dette, fordi jeg fremdeles kan høre stemmen hans i hodet mitt: «Is this okeeeeeeey?» og jeg sa NEI, dro opp håndkleet for å dekke meg til og dermed TAKKER (!?!?!?!?) jeg ham for at han sluttet? I alle dager... De resterende tre minuttene mens han masserer hodebunnen min fantaserer jeg om at jeg løper derfra og roper på Aleks. Men jeg tør ikke», skriver hun.

Fikk skylda

Zouiten forteller at hun kontaktet hotellet etter hendelsen og krevde at massøren skulle få sparken, men etter to måneder skal hun ha fått svar fra en kollega av ham som ba henne om å trekke tilbake klagen fordi det kunne «ødelegge livet hans».

«Han/hun skrev at jeg burde tilgi ham fordi jeg ser ut som en søt og godhjerta person. Personen skrev at ansvaret ligger hos meg og at han er helt overbevist om at jeg kom til å gjøre det rette. Jeg fikk skylda», skriver hun.

Hun skriver at hun nylig fikk vite at vedkommende fremdeles jobber ved hotellet på Mauritius, og at saken ikke har gått videre grunnet mangel på bevis.

Kenza Zouiten har ikke ønsket å kommentere blogginnlegget ytterligere overfor den svenske nettavisen Expressen, som også har omtalt saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer