Isabella Löwengrip:

Toppbloggeren åpner opp om luksuslivet: - Jeg skjemmes ikke

- Alle mine planer om hvordan livet skulle se ut, ble sånn.

LUKRATIVT: Isabella Löwengrip (27), bedre kjent som «Blondinbella», startet bloggen sin i 2005, og har siden blitt en av Sveriges mest profilerte bloggere. I tillegg har hun de siste åra gjort suksess som gründer, foredragsholder og forfatter. Det blir det tilsynelatende penger av. Foto: Espen Røst / Dagbladet
LUKRATIVT: Isabella Löwengrip (27), bedre kjent som «Blondinbella», startet bloggen sin i 2005, og har siden blitt en av Sveriges mest profilerte bloggere. I tillegg har hun de siste åra gjort suksess som gründer, foredragsholder og forfatter. Det blir det tilsynelatende penger av. Foto: Espen Røst / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

At blogging kan være en lukrativ geskjeft for dem som klarer å tilegne seg en stor følgerskare, er intet nytt. Her til lands har skattelistene blant annet vist at toppblogger Sophie Elise (23) har mangedoblet sin formue på få år.

At bloggingen har vært en stor suksess for lommeboka, har svenske Isabella Löwengrip (27), bedre kjent som «Blondinbella», også tidligere vært åpen om. Men på sin egen blogg forteller 27-åringen nå om hvordan millioninntektene har forandret livet hennes.

Det er svenske Expressen som først omtaler blogginnlegget.

- Lever drømmelivet

I blogginnlegget forteller Löwengrip at hun, som følge av den enorme inntekten, har et sjusifret beløp stående klart til sine to barn den dagen de fyller 25 år. Videre hevder hun at hun ikke skjemmes et dugg over det luksuslivet hun lever etter blant annet bloggsuksessen.

- Jeg har min egen makeup artist på morgenen og jeg lever mer luksuriøst (...) Alle mine planer om hvordan livet skulle se ut, ble sånn, skriver hun blant annet og fortsetter:

- På et års tid skapte jeg mitt drømmeliv og i dag lever jeg det.

I intervjuet med Breakit tidligere i sommer, kunne den svenske bloggeren avsløre at den totale verdien av sitt foretak er vurdert til hele 400 millioner svenske kroner.

Det totale beløpet stammer imidlertid langt ifra bare fra bloggingen.

Löwengrip startet nemlig sin karriere som 14-åring ved å skrive om dagligdagse ting som mote og skjønnhet. Etter hvert ble også 27-åringen kjent for å skrive om mer alvorlige temaer, som hets og mobbing, og for to år siden åpnet hun seg blant annet opp om sin egen angst.

De siste åra har bloggerens omsetning økt i takt med lesertallene. Ifølge Alla Bolag hadde Löwengrip en omsetning på 4,3 millioner svenske kroner i 2016, hvorav 900 000 kroner ble utbetalt i lønn til hennes ansatte. I 2015 var omsetningen på 3,5 millioner kroner, mens det året i forveien var på 2,5 millioner.

I dag kan Löwengrip i tillegg omtale seg som både gründer, forfatter og foreleser, og er blitt anerkjent som en svært kompetent forretningskvinne.

Tok ut skilsmisse

For et drøyt år siden ble det imidlertid kjent at bloggerens privatliv ikke var like suksessrikt, da Löwengrip og ektemannen Odd Spångberg gikk hver til sitt. Ekteparet, som har sønnen Gillis og datteren Sally sammen, annonserte selv bruddet på sosiale medier.

- Odd og jeg vil gjerne komme med en felles annonsering. Etter å ha tenkt oss godt om, har vi kommet fram til den konklusjon at vi skal skilles. Vi går gjennom en vanskelig tid og ber derfor om deres forståelse og respekt. Vi kommer ikke til å kommentere denne saken ytterligere, skrev hun på Instagram.

Ifølge Expressen hadde det i lengre tid vært spekulert i om det var problemer i ekteskapet, da Löwengrip tidligere hadde skrevet at hun og mannen gikk gjennom en krise.

«Jeg trenger å være for meg selv. Lande i livet. Med alt som skjer akkurat nå. Og forhåpentligvis kommer jeg hjem litt gladere i morgen. Ikke sterkere for den saks skyld, for det klarer jeg ikke nå. Dette er min livs tøffeste periode,» skrev hun blant annet, ifølge avisa.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer