Isabella Löwengrip:

Toppbloggerens «triks» mot ensomhet: - Kjøper min egen vennekrets

Isabella Löwengrip ansetter like greit folk for å slippe og føle seg alene.

ENSOM: Da den svenske bloggeren Isabella Löwengrip gjestet det populæret programmet «Skavlan», fortalte hun at hun har lenge slitt med ensomhet. Foto: NTB Scanpix
ENSOM: Da den svenske bloggeren Isabella Löwengrip gjestet det populæret programmet «Skavlan», fortalte hun at hun har lenge slitt med ensomhet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske bloggeren Isabella Löwengrip (27), kanskje aller mest kjent under aliaset «Blondinbella», er blant en av Nordens aller største bloggere.

Bloggeren har siden hun var 14 år gammel delt bilder og tekster om livet sitt til sine flere tusen lesere, og har med tiden opparbeidet seg en merkevare som hun tjener millioner på.

Likevel viser det seg at penger og suksess nødvendigvis ikke er veien til lykke.

Fredag gjestet den populære bloggeren og gründeren «Skavlan» på TV 2, der 27-åringen åpenhjertig snakket ut om hvordan livet egentlig er.

«Kjøper» seg venner

Til programleder Fredrik Skavlan (52) forteller millionæren at hun allerede som 14-åring flyttet hjemmefra, og at hun i denne perioden kjente på mye ensomhet.

- Jeg har noen få venner. Men ensomheten og mangelen på trygge venner har vært den biten som har vært tøff. Jeg savner å ha noen å ringe til, fortalte Löwengrip.

For å få bukt med ensomheten har 27-åringen ansatt flere assistenter slik at hun alltid har folk rundt seg til enhver tid, og som kan hjelpe henne med ulike gjøremål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer