STOR BUKETT:  Rosa peoner fra Steinar Sagen, Bjarte Tjøstheim og Tore Sagen i «Ukens Vinner», ble levert på døra hjemme hos Toppen Bech på Uranienborg.  Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
STOR BUKETT: Rosa peoner fra Steinar Sagen, Bjarte Tjøstheim og Tore Sagen i «Ukens Vinner», ble levert på døra hjemme hos Toppen Bech på Uranienborg. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

Toppen Bech måtte avkrefte egen død. Har nå fått bårebukett på døra

Fra Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim.

(Dagbladet): - Jeg fikk den flotte buketten med rosa peoner på døra, forteller Toppen Bech til Dagbladet.

Nylig ble det levert en stor blomsterbukett med tilhørende kort på døra hjemme hos Toppen Bech.

Buketten kom fra medlemmene i TV-programmet «Ukens Vinner», som hadde feilaktig erklærte henne død i beste sendetid.

I et humoristisk brev til NRK, skrev den spreke 77-åringen at hun fortsatt var i live, og ga komikerne en lekse i skikk og bruk ved dødsfall.

I brevet, som Tore Sagen la ut på sin Instagram-profil, etterlyste Bech blomster, som er god skikk å sende, når noen har gått bort.

God standard

Buketten som kom på døra besto av rosa peoner, og møtte «Herskapelig»-programlederens standard for blomsterbuketter.

- Den kom fra den nydelige blomsterbutikken ved siden av Hotel Continental i Oslo og ble håndbrakt på døra av en hyggelig mann, forteller Bech, og understreker at det er den flotteste peonbuketten hun har sett.

Hun mener likevel det søteste ved hele gesten var kortet.

- Der sto det at de var glade for at jeg levde og håpet jeg fortsatte med det, forteller Bech.

Sort humor

Da nyheten ble kjent, fortalte Bech at det tok litt tid før hun fikk høre at komikerne hadde tatt feil om hennes død.

- Først hadde mannen min fått høre det gjennom andre som syntes dette var fælt og at slikt tuller man ikke med, fortalte hun videre.

Bech tok ikke spøken spesielt tungt.

- Jeg liker sort humor jeg, så dette tok jeg ikke så veldig tungt. Jeg benyttet heller anledningen til å slenge litt tilbake og sende dem noen bøker for å lære gutta litt skikk og bruk, sa en leende Toppen Bech på telefon fra hytta.

Tore, Bjarte og Steinar befinner seg for øyeblikket midt i opptak til nye TV-program, men prosjektleder i «Ukens Vinner», Christina Rezk Resar, bekrefter til Dagbladet at komikerne har sendt blomster til Toppen Bech.