Skattelister 2021:

Topper lista - igjen

Så mye tjente influenserne i fjor.

SKATTELISTER: Influenserne og tvillingsøstrene Wanda og Vita Mashadi hadde et god inntektsår i 2021. Men én detalj vekker oppsikt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Grytidlig onsdag morgen ble likningstallene for året 2021 offentliggjort.

Norske influensere fortsetter å håve inn på reklameinntekter, noe som tydelig gjenspeiles i skattelistene.

I år som i fjor er Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (33) å se øverst på Dagbladets liste. I 2021 hadde hun en inntekt på 7,8 millioner, som er et hopp med mer enn tre millioner fra 2020.

Vasstrand har bygget seg opp en solid følgerskare på sosiale medier gjennom åra og har gjort stor suksess på TV med realityprogrammet «Funkyfam» på TV 2. Siden 2019 har hun trolig mettet mange mager med sitt Funkygine Fiberbrød, som ifølge Kiwi i 2021 var et av Norges mest populære brød. Siden den gang har hun lansert en rekke andre matvarer som rundstykker, pizza og pasta.

Som tidligere år ligger fortsatt Sofie «Sophie Elise» Steen Isachsen (27) høyt på lista. Isachsen har tjent seg rik på blogg og Instagram, men har de siste åra hatt stor suksess med selvbruningsmerket Glöd og samarbeid med store merker som for eksempel Skappel.

I likhet med Vasstrand, har det har gitt henne en inntekt på over sju millioner i 2021. Det er nesten fem millioner mer enn året før.

DELER: Vi tok en prat med influenser Sophie Elise under feiringen av Petter Stordalen sitt nyåpnede hotell Sommerro. Vis mer

Isabel Raad (28) er også et av navnene som ofte har tronet på topp fem over best betalte influensere. I 2021 hadde hun en inntekt på 3,9 millioner, noe som gir henne en tredje plass på Dagbladets liste over de best betalte.

Hakk i hæl finner vi Sara Emilie Tandberg (30). I 2021 tjente Tandberg 3,7 millioner, som er 2,3 millioner mer enn i 2020.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer