Venke Knutson:

Toppet hitlistene og var «hele» Norges yndling. Dette gjør hun nå

Har planer om comeback - om 15 år.

FORSVANT FRA RAMPELYSET: Etter en megasuksess ble det plutselig stille fra Venke Knutson. Hun har derimot ikke lagt artistkarrieren helt på hylla. Foto: NTB Scanpix
FORSVANT FRA RAMPELYSET: Etter en megasuksess ble det plutselig stille fra Venke Knutson. Hun har derimot ikke lagt artistkarrieren helt på hylla. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På starten av 2000-tallet toppet Venke Knutson (40) hitlistene i Norge med sanger som «Panic», «Scared», «Kiss» og «Just a Minute». Hun ble ansett som en av Norges mest ettertraktede artister, og var vel så populær hos pressen som hun var blant fansen.

I 2010 var Knutson også med i Melodi Grand Prix, der hun kom videre til den norske finalen, og i 2013 overrasket hun på parketten i det populære danseprogrammet «Skal vi danse», sammen med blant andre Kathrine Sørland (38), Eli Hagen (71) og Pål Anders Ullevålseter (50).

Men så forsvant sørlendingen sakte, men sikkert fra rampelyset.

En helt ny scene

I motsetning til det travle kjendislivet for seks år siden, har Knutson tatt en større rolle bak kulissene de siste åra.

I 2015 startet Knutson opp musikkskolen Poprommet, som i dag har hele 400 elever fordelt på tre avdelinger i Oslo, Ås og Bodø.

- Det ble litt større enn jeg hadde sett for meg. Så nå er det pluttselig tre avdelingen med mange fine elever og pedagoger. Med Poprommet får jeg jobbet med musikk på en litt annen måte - lage en scene for veldig mange andre, forteller Knutson til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer