FALT FRA FJERDE ETASJE: Modellen Tom Nicon ble bare 22 år gammel. Foto: STELLA PICTURES
FALT FRA FJERDE ETASJE: Modellen Tom Nicon ble bare 22 år gammel. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Toppmodell funnet død

Franske Tom Nicon (22).

|||(Dagbladet): Den franske catwalkmodellen Tom Nicon (22) ble funnet død i Milano fredag, melder Daily Mail.

Modellen falt fire etasjer fra et vindu i et leilighetskompleks i den italienske byen bare timer før moteuka åpnet.

Politiet etterforsker saken som selvmord, og ifølge politiet skal Nicon ha vært deprimert etter nylig å ha brutt med kjæresten.

Skulle gå for Versace Tom Nicon arbeidet for motehusene Louis Vuitton, Burberry og Hugo Boss, og hadde vært med på en prøve for Versaces motevisning samme dag som han ble funnet død. Visningen gikk som planlagt til tross for dødsfallet.

Designer Donatella Versace var en av de siste som så Nicon i live.

I SORG: Den italienske designeren Donatella Versace var en av de siste som så Tom Nicon i live. Her under motevisningen Nicon skulle gått for Versace. Foto: SCANPIX Vis mer

- Han virket rolig og helt grei, sier Versace om modellen.

- Han hadde allerede gjort tre eller fire visninger for oss, og var en søt gutt. Vi skjønner ikke hvorfor han gjorde det han gjorde. Vi trodde aldri han ville gjøre noe slikt. Vi er svært opprørte og triste.

Flere tragedier Dødsfallet er det siste i en rekke som har rammet moteverdenen det siste året.

Den sør-koreanske modellen Daul Kim (20) tok livet sitt i november i fjor og den anerkjente moteskaperen Alexander McQueen (40) ble funnet død i februar.

I april ble den amerikanske modellen Ambrose Olsen (24) funnet død i hjemmet sitt, og britiske Noemie Lenoir (30) forsøkte å ta livet sitt i forrige måned.

FORSØKTE SELVMORD: Marks & Spencer-modellen Noémie Lenoir (t.v.). Her sammen med den norske modellagenten og moteskaperen Armar Faiz og Charlotte Spetalen (t.h.). Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
TOK SELVMORD: Avdøde Daul Kim ble hyllet for sin stilsans. Foto: SCANPIX Vis mer