Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Tor-Arne Hetland ble «Mesternes mester»

- Folk tror ikke at vi kan noe annet.

MESTERNES MESTER: Etter en nervepirrende finale var det til slutt det tidligere langrennsesset Tor Arne Hetland som gikk av med seieren i årets «Mesternes mester» på NRK. Foto: NRK
MESTERNES MESTER: Etter en nervepirrende finale var det til slutt det tidligere langrennsesset Tor Arne Hetland som gikk av med seieren i årets «Mesternes mester» på NRK. Foto: NRK Vis mer

(Dagbladet): Kveldens sending begynte med kamp mellom de resterende tre deltakerne, Roar Strand, Tor-Arne Hetland og Sune Wentzel.

Etter at Roar ble hektet av i den innledende finalerunden, skulle slaget stå mellom gigantene Tor-Arne og Sune.

Et nervepirrende slag som det til slutt var sprintlangrennsstjerna Hetland som vant og kunne dermed heve det gjeve trofeet.  

- Hårfin seier Men det hele gikk nesten galt da Hetland slet med å komme seg gjennom et hull i bakken som de selv hadde gravd ut. Et hinder frisbee-esset Sune Wetzel allerede hadde forsert.

- Det var grisejevnt og jeg trodde jo at sjansene mine var forbi da jeg satt fast i hullet. Men jeg ga aldri opp, og det ble en hårfin seier, sier Hetland til Dagbladet.

Hetlands redning ble at Wentzel ikke klarer å treffe blink med de brennende pilene før langrennsstjerna når han igjen.

- Kan bare én ting Så spenner de hver sin bue samtidig, men Tor-Arne slipper strengen et tiendedels sekund før Sune. Begge pilene treffer sin blink, men det må nærmest «målfoto» til for å kåre Hetland til vinner av «Mesternes mester 2012».

- Vi fikk en kul avslutning, da, sier Sune i da han skjønner at han tapte på målstreken og skuffelsen har lagt seg.

Hetland hadde ikke trodd at det var han som skulle gå av med seieren i det populære programmet.

- Det var kult å gå til topps som skiløper, siden det eneste man har gjort da er å gå og løpe rett fram. Folk tror ikke at vi kan noe annet enn utholdenhet, sier Hetland til Dagbladet.

Men det beste med Hetlands «Mesternes mester»-deltakelse var imidlertid ikke å vinne.

- Det beste var å treffe alle de hyggelige menneskene. Når vi var igjen fire-fem stykker  i huset så hadde vi en sånn følelse at vi allerede hadde vunnet alle mann.

NESTEN TIL TOPPS: Frisbee-esset Sune Wentzel gikk nesten til topps i årets «Mesternes mester», men måtte gi tapt for sprintlangrennsstjerna Tor-Arne Hetland. Foto: NRK
NESTEN TIL TOPPS: Frisbee-esset Sune Wentzel gikk nesten til topps i årets «Mesternes mester», men måtte gi tapt for sprintlangrennsstjerna Tor-Arne Hetland. Foto: NRK Vis mer