Tør førstedame Michelle Obama å kle seg i dette?

Supersexy og selvsikkert hos kjendisfavoritt Jason Wu.

ANMELDELSE: Menn vil være superhelter, kvinner vil være superkvinner. Du vet, den veldig selvsikre, mørke og sexy typen med den knallrøde lebestiften klar som sitt våpen?

Superkvinnen Nå er også arbeidsuniformen her.

I alle fall så det ut til at det var det designer Jason Wu har hatt i tankene da han viste fram sin vår- og sommerkolleksjon for det kommende året under moteuka i New York fredag.

Det var skinnkorsetter, skinnkjoler, skinn-BH'er og de nydeliste skinnskjørtene med blonder, for ikke å glemme de mange skinnselene som Wu noe utradisjonelt hadde satt over de søteste blondekjoler i duse beige- og rosatoner.

Rød løper-mat Men det var mer (og litt snillere). Til Wus store rød løper-fanskare, blant dem Emily Blunt og Blake Lively, for ikke å nevne USAs førstedame Michelle Obama som tidligere har stilt i hans design, kjørte Wu på med tyll og chiffon.

Først sett i en florlett blå kreasjon med brodert overdel, også den med de karakteristiske skinnreimene over, så i en tylleksplosjon som med det samme sender tankene avgårde til Wus store muse, skuespiller Diane Kruger.

Showet avsluttet designeren med en kjole som best kan beskrives som en mørk stjernehimmel, med blå tyll og gullpaljetter om hverandre.

Kanskje litt for prinsesseaktig for enkelte, men kjære vene, superkvinner må da få lov til å pynte seg litt de også.

SE ALLE KOLLEKSJONENE FRA MOTEUKENE HER.

Hva synes du om kolleksjonen? Si din mening i kommentarfeltet under.

SØTT OG SEXY: Jason Wu setter gjerne sukkersøte blondekjoler sammen med skinnreimer og transparente hansker. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

SELVSIKKERT OG SEXY: Kjendisdesigner Jason Wu vil at vi skal kle oss selvsikkert og sexy neste sommer. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer