Gunilla Persson:

Tordner: - Han må betale meg

Hollywood-fruen er sikker i sin sak: Kanye West skylder henne penger.

SAMPLET: Hollywood-fruen Gunilla Person sier hun vil gå til sak mot Kanye West, og hevder han har brukt hennes stemme i en sang. Video: NRJ Morgon / Kanye West / foreal. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer
Publisert

En snutt fra det svenske radioprogrammet «NRJ morgon» har denne uka gått som en farsott blant nordiske brukere på TikTok. Til stor latter fra programlederne, kan man nemlig høre det mange tror er Hollywood-frue Gunilla Persson (63) i en låt av Kanye West (45).

1 minutt og 20 sekunder inn i låta «Come To Life», fra albumet «Donda», hører man en kvinnestemme rope «hallelujah». Stemmen er skremmende lik Perssons.

- Han har sikkert samplet det der fra en «Hollywoodfruer»-episode. Jeg er helt sikker, sier programleder Sofia Wistam (56) i sendingen.

Gunilla Persson selv føler seg også skråsikker på at det er hennes stemme, og vurderer nå å gå til søksmål mot artisten, ifølge Aftonbladet.

RASENDE - IGJEN: Gunilla Persson går igjen etter strupen på noen - denne gangen den svenske programlederen Gunde Svan. Video: TV4 / Cmore Vis mer

- Han må betale meg

63-åringen forteller til den svenske avisa at hun føler seg sikker på at det er hennes stemme, og at hun vet eksakt hvor det er hentet fra.

Ifølge henne skal lydsnutten stamme fra et besøk i en kirke, sammen med noen familiemedlemmer. I kirka skal hun ha ropt et stort «hallelujah», som følge av lovsang.

- Han må betale meg - mye penger, sier hun, og legger til at hun kommer til å saksøke verdensstjerna. Og beløpet:

- 50 000 dollar. Eller mer, slår hun fast.

«JEG DØØØØR»: Gunilla Persson, kjent fra TV3-programmet «Svenske Hollywood-fruer» går rett i bakken når hun skal prøve en Classywalk for første gang. Video: TV3 Vis mer

Overbevist

Det er imidlertid ikke så sikkert at Persson får pengene hun mener hun har krav på. Etter at lydklippet fikk oppmerksomhet, har nemlig enkelte tatt etterforskningen i egne hender.

Ifølge musikktjenesten «Who sampled» er nemlig lyden hentet fra et YouTube-klipp fra 2011, spilt inn i en kirke i Texas.

Til tross for dette er 63-åringen fremdeles overbevist om at det er hennes stemme som er brukt i låta.

- Det er jeg, jeg kan banne på at det er meg. Det er ingen som høres ut som meg, sier hun til avisa.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer