«Farmen» 2017:

Tordner mot «Farmen»-Geir Magne: - Jeg klarte ikke mer

Den kontroversielle realitydeltakeren møter ny motstand.

FIKK NOK: «Farmen»-deltakeren Karianne Amlie Wahlstrøm gikk rett i strupen på meddeltaker Geir Magne Haukås i kveldens episode. Nå forklarer hun hvorfor. Foto: TV 2
FIKK NOK: «Farmen»-deltakeren Karianne Amlie Wahlstrøm gikk rett i strupen på meddeltaker Geir Magne Haukås i kveldens episode. Nå forklarer hun hvorfor. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - I flere uker har Geir Magne lært oss om rett og galt, og hvordan vi skal behandle og respektere mennesker. Så velger han å ikke respektere mitt valg, sier «Farmen»-deltakeren Karianne Amlie Wahlstrøm (26) til Dagbladet.

I kveldens episode tok 26-åringen et kraftig oppgjør med oppførselen til den etter hvert svært omtalte Geir Magne Haukås (47), etter å ha opplevd at nordlendingen jobbet mot henne og resten av gruppa.

I programmet går Wahlstrøm, som er ukas storbonde, rett i strupen på Haukås - blant annet ved å anklage ham for baksnakking og dobbeltmoralisme.

- Urettferdig behandlet

Tilbake i 2017 forklarer telemarksjenta at meddeltakeren satte seg på bakbeina etter at hun utpekte ham til førstekjempe tidligere i uka. På «Farmen» blir en førstekjempe automatisk sendt i tvekamp, og risikerer dermed å måtte reise hjem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer