«Wunderland» på TV 2:

Torodd (22) får oppmerksomhet for ny TV 2-serie: - Skulle ønske jeg var homo, for kvinnfolk orker jeg ikke

Nå blir rånerne fra Distrikts-Norge kjendiser. 

NY SERIE: Torodd (22) er en av fem rånere vi får møte i TV 2s nye serie «Wunderland». Han forteller selv at han ikke har tid til damer, og at bil og gøy med kompisene står i fokus. – Det er «kjett» å knulle, lyder det blant annet fra hedmarkingen i denne smakebiten. Video: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skjærtorsdag reiser tradisjonen tro landets mange bil- og festinteresserte til Strömstad og Charlottenberg i Sverige for å vise fram bilene sine, bli kjent og for å drikke ustyrtelige mengder alkohol.

Fenomenet blir omtalt i samtlige av landets medier, og blir ofte stemplet som «harry» og «vulgært». En som ikke bryr seg stort, er Torodd Overåsberget (22) fra Kongsvinger i Hedmark. Han beskriver seg selv som en ekte «ragger», og vil heller bruke tida si i bilen sammen med gutta enn på sofaen med «et kvinnfolk».

Allerede neste uke blir han å se på tv, i TV 2s nye serie «Wunderland». Overåsberget er ikke redd for reaksjoner fra seerne.

- Ikke interessert

- Jeg legger ikke merke til fordommer og slikt. Folk må gjerne dømme oss og kalle oss både slasker og rasshøl, men jeg er oppvokst med at man ikke skal bite seg fast i det negative. De som prater skit får bare prate, sier han til Dagbladet.

22-åringen er en av fem rånere serien følger. Første episode blir gjort tilgjengelig på TV 2 Sumo førstkommende mandag, mens programmet starter på lineær tv, TV 2 Zebra, 19. april.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer