Tove Lo vekker oppsikt med «livmorkjole» bare få uker etter kontroversielt onani-stunt

- Det hun gjør fungerer jo, mener moteekspert. 

IKKE REDD FOR REAKSJONER: Den svenske artisten Tove Lo er igjen i medienes søkelys etter at hun stilte opp på prisutdeling iført en såkalt «livmorkjole». Foto: NTB Scanpix
IKKE REDD FOR REAKSJONER: Den svenske artisten Tove Lo er igjen i medienes søkelys etter at hun stilte opp på prisutdeling iført en såkalt «livmorkjole». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den svenske sangerinna Ebba Tove Elsa Nilsson (29), kanskje bedre kjent under artistnavnet Tove Lo, er like usjenert av scenen som hun er på scenen.

Nok en gang skaper det svenske stjerneskuddet overskrifter i hjemlandet, etter at hun dukket opp på ARIA Awards, iført det hun selv kaller en «livmorkjole».

Det gjennomsiktige plagget, med et påsydd motiv av det som skal forestille en livmor og eggstokker, etterlater ikke mye til fantasien.

Ifølge Expressen har reaksjonene fra fansen ikke latt vente på seg. Flere kritiserer artisten blant annet for å bruke en hver anledning til å kle av seg.

- Dette var et helt grusomt antrekk, lyder en av mange kommentarer på Instagram.

På tross av kritikken, er det også flere som hyller den svenske stjerna for at hun tør å skille seg ut fra mengden.

- Fått oppmerksomhet

Moteekspert og Vixen-redaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir har forståelse for at noen kan reagere på antrekket, men tar likevel Tove Lo i forsvar.

- Jeg kan skjønne at folk synes det er en spesiell kjole, men jeg synes ikke det er et superoverraskende plagg til henne å være.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer