Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Carola Häggkvist:

Trafikken stoppet opp - så tok Carola grep. Nå hylles hun av fansen

Den svenske sangstjernen Carola Häggkvist grep raskt inn i en trafikkulykke onsdag formiddag. Nå hylles hun av fansen.

HYLLES: Carola Häggkvist hylles av fansen etter at hun onsdag heltmodig grep inn i en trafikkstans. Foto: NTB Scanpix
HYLLES: Carola Häggkvist hylles av fansen etter at hun onsdag heltmodig grep inn i en trafikkstans. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Onsdag delte den svenske popartisten Carola Häggkvist (50) et innlegg på sin Instagram-profil hvor hun forteller om en dramatisk hendelse som inntraff på vei til skolen med sin datter Zoe (8).

Den lille familien, som for tida bor i Cape Town i Sør-Afrika, sto og ventet på skolebussen da den svenske sangstjerna så seg nødt til å gripe inn.

«Jeg så en bil få motorstopp litt lenger ned i gaten, og skynder meg til stedet samtidig som jeg ber Zoe sette seg i sikkerhet på en stein inntil busken», skriver 50-åringen på sin Instagram profil.

ALLT KAN HÄNDA I CAPE TOWN! Så fick man va till lite hjälp i trafiken imorse då Zoe skulle till skolan och vi står och väntar på skolbussen utmed vägen.. ( med frukost-tallriken i ena handen..😜) Denna gång var den 'duktigt' försenad och vi står och ser efter bussen med viss försiktighet då det är rusningstrafik och dammet yr. Jag ser en bil få motorstopp en bit längre ned och rusar dit samtidigt som jag ber Zoe sätta sig i säkerhet på en sten intill bushen. Det bildas fort kö och något måste göras fort.. Jag börjar skjuta bakifrån på bilen men det är tungt.. Då ser jag 2 kvinnor sitta i baksätet och ber de komma ut o hjälpa till. ( Det tar tid ..) Så under tiden börjar jag lotsa bilarna bakom den stående bilen och vinkar fram körfilen mitt i gatan.. En snäll lastbilschaufför stannar på motsatta sidan och bilar kan börja köra.. Under tiden ser jag att det sitter ytterligare 3 tunga kvinnor i ännu ett baksäte i bilen ( hur i alla sina dar..?) och de får vänligen varsågod också stiga ur på min 'konstapel beordran'.. 😉👊🏼🌍😂💪🏼👮🏻 ha ha! Inte undra på att det var tungt första gången jag försökte själv!! Vi puttade bort bilen till vägkanten och trafiken kunde börja rulla som vanligt igen. Skolbussen kom sekunderna efteråt och jag gav Zoe en kyss på munnen och vinkade hej då..! Idag ska vi åka till Sverige på en kort visit för diverse privata sång uppdrag ( som bröllop och begravning, musikstudio mm ) Hem och packa väskan efter att jag först fyllde på en dunk med vatten till killen med motorstopp uppe vid gaten där vi bor. 'Are you gonna help him'? frågade vakten mig. -Off course svarade jag. He's my brother and he is in need. Vakten sa till mig: 'I knew you were a kind lady since the day I saw you.' 'Lets hope so' .. svarade jag. 😉🌍 Nu måste jag skynda mig som vanligt.. Packa, göra mani/pedikyr i sista minuten, sen se på fler hus inför filmning, hämta Zoe på skolan, coacha barnen i Gugulethu för Project Playground, sista minuten shoppa, äta middag och så ta en natt flight hemåt.. Lika späckat schema hemma dessa kommande dagar som denna dag är! Men d finns alltid tid att ställa upp el hitta luckor för de med 'motorstopp'. ❤️Kanske e' d jag nästa gång?

Et innlegg delt av Carola Häggkvist (@carolaofficiell)

Ifølge sangeren skal det raskt ha oppstått kø, og noe måtte gjøres. 50-åringen skal dermed ha forsøkt å dytte bilen som fikk motorstopp, men det var for tungt.

«Da så jeg to kvinner sitte i baksetet, og jeg ba de komme ut og hjelpe til. (Det tar tid..) Samtidig begynner jeg å dirigere bilene bak den motorstoppede bilen og vinker frem et nytt kjørefelt midt i gaten», skriver hun.

Til slutt klarte Carola og beordre kvinnene ut av bilen, og fikk dyttet den til veikanten, og nå hylles hun av fansen.

Får skryt av fansen

Innlegget til Carola har imidlertid skapt engasjement i kommentarfeltet og fansen er generøs med komplimenter og hyller sangstjernen for sin heltmodige innsats.

«Du er utrolig! Heldigvis finnes det sånne som deg.»

«WOW, du er jo for HERLIG! Det var virkelig en rask handling av deg, som vanlig! Nå får du forsøke å slappe av litt og tenke på deg selv! Pass på deg selv, fine deg!»

«Åh Carola! Jeg elsker deg. Så morsomt å få ta del i livet ditt. For meg er det helt utrolig at man nå for tiden kan skrive direkte til sine idoler. Det var jo noe man bare drømte om for 34 år siden :)»

«Du har et hjert av gull, fine Carola.»

Frekt bilinnbrudd

Det er imidlertid ikke første gangen Carola har delt dramatiske hendelser med fansen.

I et langt Facebook-innlegg tidligere i år, fortalte Carola om et bilinnbrudd, der frekke innbruddstyver har fått med seg flere eiendeler, mens hun ante fred og ingen fare mens hun deltok på et mote-arrangement.

- Tyvene ble antakeligvis skuffa. Favorittsminken min, og en pose med treningsklær forvant, forklarte 50-åringen, som legger til at hun fortsatt kjørte rundt med knust bilrute - fordi hun ikke hadde hatt tid å reparere skaden.

Historien stopper imidlertid ikke der.

Da «Främling»-sangerinnen skulle parkere bilen ved en strand noen dager senere, fikk hun øye på noe hun hadde sett før. Parkeringsvakten var nemlig ikledd en T-skjorte som var identisk med en hun mistet under innbruddet.

- Jeg synes det var litt rart at en T-skjorte fra et finsk merke hadde havnet helt nede i Sør-Afrika. I begynnelsen skjønte jeg ikke at det var min egen, forteller artisten, og fortsetter:

- Han forklarte at han hadde funnet T-skjorta slengt i en busk, og forsikret seg om at han ikke sto bak innbruddet. Vel, jeg tror ham.

Flyttet for datterens skyld

I tillegg til datteren Zoe (8), har Carola også den 19 år gamle sønnen Amadeus Häggkvist sammen med sin tidligere ektemann, Runar Søgaard (49). Nå er den svenske sangeren for tiden sammen med fire år yngre Jimmy Källqvist, som er musiker og spiller bass.

KJÆRESTER: Carola har funnet lykken med musikeren Jimmy Källqvist. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Carola har funnet lykken med musikeren Jimmy Källqvist. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var i november at Carola bestemte seg for å forlate «söta bror» og bosette seg i Sør-Afrika.

Det var nettopp i Sør-Afrika sangstjernen hentet adoptivdatteren Zoe i 2012. Hun var tre år gammel den gang, og er altså født i den sørafrikanske byen Pretoria.

- Jeg har lengtet etter mitt eget hus der siden mitt første besøk i 1994 - og nå har det blitt virkelighet, fortalte artisten til bladet Vi i Villa.

Målet er at datteren skal få en nær relasjon til hjemlandet sitt.

- Ettersom Zoe er født i Sør-Afrika, synes jeg det er viktig at hun får et liv der også, med skole og venner. Og så lenge jeg har med meg mine favoritting - og morgenkåpa - trives jeg uansett hvor jeg befinner meg, sa hun.

SATT UT: Carola Häggkvist gjester Skavlan, og blir satt ut når han spør om frieri. Video: NRK Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media