Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Sophie Elise Isachsen og «Skal vi danse»:

Trakk seg - nå gjør hun comeback

- Veldig høye forventninger.

DANSECOMEBACK: Sophie Elise Isachsen valgte i fjor å trekke seg fra «Skal vi danse». Nå gjør hun comeback. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
DANSECOMEBACK: Sophie Elise Isachsen valgte i fjor å trekke seg fra «Skal vi danse». Nå gjør hun comeback. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

«Skal vi danse» på TV 2 har hvert år flere temasendinger, og årets sesong er intet unntak. Førstkommende lørdag dukes det for en såkalt «all stars»-sending, der flere av de tidligere deltakerne gjør comeback.

Det blir mange kjente fjes å se førstkommende lørdag, men det mest oppsiktsvekkende navnet er muligens Sophie Elise Isachsen. Hun var med i fjorårets sesong, men bestemte seg altså for å trekke seg.

Flere hadde spådd at bloggeren fra Harstad ville komme langt i konkurransen, men hun valgte å forlate konkurransen for å fokusere på sin mentale helse.

BLOGGKRIG: Det var en ydmyk Sophie Elise Isachsen som møtte Kristine Gjelsvik til debatt på NRK. Video: NRK Vis mer

Blogg-dans

- «Skal vi danse» har gitt meg troen på meg selv på en måte som er helt uvurderlig. Det har gitt meg troen på at jeg kan ha det bra hele tiden, men da krever det også at man tar tak og at man gjør det nå. Det er ingen dramatisk grunn, jeg bare har det ikke så bra, sa hun den gang, ifølge TV 2.

Nå gjør hun altså comeback på parketten. Bloggeren skal danse med Emilie Nereng, som en gang i tida drev Norges mest leste blogg. De to har, med andre ord, mye til felles.

FULL POTT: Jørgine Vasstrand og Jørgen Nilsen fikk full pott under lørdagens «Skal vi danse». Video: TV 2 / Henriette Eilertsen Vis mer

Disse kjente fjesene gjør comeback:

  • Christian Strand danser med Linni Meister.
  • Adrian Sellevoll får hjelp av Aleksander Sæterstøl.
  • Trine Haltvik skal svinge seg med Kari Traa.
  • Victor Sotberg ble tildelt Dorthe Skappel og Finn Schjøll.
  • Jan Tore Kjær får bryne seg på Ben Adams.
  • Sandra Borch skal på parketten med Caroline Berg Eriksen.
  • Jørgine Vasstrand salsadanser med Lasse Matberg, som vant den italienske versjonen av «Skal vi danse».
  • Aleksander Hetland skal danse med fjorårets vinner, Einar Nilsson.
  • Isabel Raad og Martine Lunde skal danse sammen.
  • Emilie Nereng danser med Sophie Elise Isachsen.

Høye forventninger

I podkasten «Status med Sophie og Fetisha» forteller 24-åringen at hun gleder seg til å gjøre comeback - selv om hun også kjenner på nervene.

- De hadde veldig høye forventninger til meg. Man føler seg jo rusten, og det er vanskelig å gå i de skoene der. Isabel (Raad, journ.anm.) er den eneste som har like små føtter som meg, så jeg fikk låne hennes. De har forventninger til meg, og man må bare prestere.

Hun danser ikke med Benjamin Jayakoddy, som var hennes partner i fjor. Det er hun glad for, ettersom hun tviler på at hun hadde funnet sin plass mellom ham og bloggkollega Isabel Raad (25).

- Det ser ut som han og Isabel har sex på dansegulvet, og jeg vet ikke hvor jeg skal plasseres i midten der. Jeg elsker Benjamin og har ikke noe imot Isabel, men jeg har ikke noe der å gjøre, ler hun.

Selv om hun gleder seg til comeback, er hun glad for at hun ikke er med som normal deltaker igjen. Perioden blir beskrevet som stressende.

- Det var jævlig heftig, og jeg gjorde så mye annet i tillegg til dansingen. Det er deilig å kunne våkne en lørdag uten å føle seg dårlig, sier hun.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!