Erlend Elias Bragstad:

Trakk seg brått fra «Farmen». Dette fikk du ikke se på tv

Anklager om bestikkelser, mobbebeskyldninger og hemmelig spill i kulissene. Erlend Elias' tv-opphold endte i et spetakkel uten sidestykke.

TÅREVÅT AVSKJED: Tv-profil Erlend Elias Bragstad (35) valgte brått å avslutte til «Farmen»-opphold i kveldens episode. Nå forteller han hvorfor. Foto: TV 2
TÅREVÅT AVSKJED: Tv-profil Erlend Elias Bragstad (35) valgte brått å avslutte til «Farmen»-opphold i kveldens episode. Nå forteller han hvorfor. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Nøyaktig tre uker før vinneren av årets «Farmen kjendis» står klar, halvveis ut i innspillingsperioden, velger tv-profil og kjendisstylist Erlend Elias Bragstad (35) å trekke seg fra programmet.

På tv kommer Bragstads beslutning relativt brått på, fjorten minutter ut i kveldens program, i sekvensen der deltakerne får vite om de har lyktes med ukesoppdraget eller ei.

35-åringen har vært tv-gårdens overhode - eller storbonde - de siste seks dagene (for andre gang på tre uker), og opplyser gruppa om sin hjemreise etter å ha gitt dem tommel ned på arbeidsresultatet.

  • Erlend Elias Bragstad kommer til vår «Farmen»-nachspiel-sending seinere i kveld, følg med på Dagbladet.no rett etter kveldens tvekamp for de ferskeste reaksjonene.

- Et helvete

Oppløst i tårer til tross - forholdet mellom Bragstad og de resterende deltakerne virker å være i skjønneste orden idet førstnevnte forsvinner ut av innspillingsområdet.

Syv måneder etter opptakene har nordlendingen imidlertid en helt annen versjon. Han mener det bare er en brøkdel av sannheten som kommer fram på tv, og hevder han ble presset opp i et hjørne:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer