Trakk seg fra «Farmen» i protest

Jasdeep Singh (37) orket ikke være et sekund lenger på tv-gården: - TV 2 svarte med en «dette tåler du»-holdning.

DRAMA: Det blir dårlig steming på Torpet når Frank sier hva han virkelig mener om arbeidsmoralen til Jasdeep. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Oppholdet startet som en veldig fin og jovial greie, men endte opp som mobbe-tv - i mine øyne. Jeg kan tåle personangrep til en viss grad, men alt har en grense, forteller Jasdeep Singh (37) til Dagbladet.

Etter å ha vært en del av trioen som utgjorde utgangspunktet for TV 2-programmet «Torpet» - kanalens nett-tv-utvidelse av «Farmen»-konseptet - endte gårdsoppholdet brått for 37-åringen søndag kveld.

Singh, som opprinnelig var å se i «Farmen»-universet for fire år siden, forlot tv-innspillingen helt frivillig. Overfor Dagbladet forteller 37-åringen at han ikke orket å være der inne lenger.

- Giftig stemning

- Stemningen i gruppa var rett og slett giftig. Det kom til et punkt der jeg tenkte at hvis jeg ikke stikker nå, kommer jeg til å slå ned noen. Så i stedet for å havne i den settingen, og la andres oppførsel ødelegge min sjelefred, forlot jeg stedet i stillhet. Det angrer jeg ikke et sekund på.

Oppførselen Singh henviser til, gjelder i all hovedsak meddeltakeren Frank Tore Aniksdal (49). Med svært forskjellige personligheter var de to mennene aldri perlevenner i utgangspunktet, men forholdet surnet kraftig den siste uka. Siste eks-«Farmen»-deltaker i gruppa, Eunike Hoksrød (41), ble «hjelpesløst vitne» til det hele (se klippet øverst i saken).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer