«Farmen kjendis»:

Trakk seg fra «Farmen» i siste sekund

- Hun er nå innlagt på sykehus.

SLAGPLAN: I dette intervjuet, som ble gjort rett før det var kjent at Anniken «Annijor» Jørgensen måtte trekke seg fra Farmen, kommer det fram at influenceren hadde lagt en slagplan før deltakelsen på gården. Video: Thea Hope / Henriette Eilertsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag offentliggjorde TV 2 hvem som er deltakerne i den nye sesongen av «Farmen kjendis».

Det offentligheten ikke har fått vite, er at det bak kulissene skjedde endringer i siste liten. På den opprinnelige castinglista sto nemlig blogger og influenser Anniken Jørgensen (22).

UTE: Anniken Jørgensen var opprinnelig en av deltakerne i den kommende sesongen av «Farmen kjendis». Nå er ikke det lenger aktuelt. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
UTE: Anniken Jørgensen var opprinnelig en av deltakerne i den kommende sesongen av «Farmen kjendis». Nå er ikke det lenger aktuelt. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

Da Dagbladet møtte henne tidligere denne uka gledet hun seg stort til gårdsoppholdet, og kunne blant annet fortelle at hun så fram til å vise flere sider ved seg selv.

Slik blir det ikke.

Ønsker god bedring

- Anniken ble syk natt til onsdag, og har dessverre vært nødt til å trekke seg fra å delta i årets «Farmen kjendis». Hun er nå innlagt på Lovisenberg sykehus. Hun synes det er veldig trist å ikke få være med på «Farmen kjendis», og håper hun får lov til å reise hjem snart, sier presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen til Dagbladet.

- Vi hadde gledet oss til å se Anniken på Farmen kjendis og er sikker på at hun hadde vært en fantastisk deltager. Det er veldig synd at Anniken går glipp av muligheten til å oppleve livet sammen med de andre kjendisene på gården. Vi ønsker henne god bedring, fortsetter han.

PÅ SYKEHUS: Anniken Jørgensen har selv lagt ut to oppdateringer til følgerne sine på Instagrams historiefunksjon.
PÅ SYKEHUS: Anniken Jørgensen har selv lagt ut to oppdateringer til følgerne sine på Instagrams historiefunksjon. Vis mer
HELSEUTFORDRINGER: Anniken Jørgensens helsetilstand er ikke kjent for offentligheten. På Instagrams historiefunksjon har bloggeren fortalt at hun ble syk i februar.
HELSEUTFORDRINGER: Anniken Jørgensens helsetilstand er ikke kjent for offentligheten. På Instagrams historiefunksjon har bloggeren fortalt at hun ble syk i februar. Vis mer

Jørgensen har ikke vært tilgjengelig for kommentar til denne artikkelen, men er gjort kjent med innholdet. Da Dagbladet møtte henne for noen dager siden, hadde hun følgende å si om den planlagte reality-deltakelsen:

- Først tenkte jeg at dette ikke var noe for meg, jeg har ikke tid. Men så begynte jeg å tenke at jeg kanskje hadde litt godt av det. Legge bort all jobb, sa hun.

Sosiale medier-pause

Jørgensen kunne også fortelle at hun hadde planer om en fullstendig pause fra sosiale medier, der både blogg og Instagram ville stå stille under hennes tid på kjendisgården.

- Jeg gleder meg veldig til å være uten. Det eneste som er rart er at man vet hva alle gjør når man er på sosiale medier, men det å slippe å jobbe og bare legge fra seg alt tror jeg blir veldig godt. Jeg tror jeg har godt av det, sa hun.

22-åringen kunne også røpe at hun hadde gjort flere forberedelser før deltakelsen, blant annet øvd på melkespann og øksekast. Årsaken var frykt for å bli den første til å ryke ut.

Så langt kom hun altså ikke.

- Livredd

Overfor Dagbladet opplyser Alex Iversen at Stina Marie Bakken (26) går inn som Jørgensens stedfortreder.

- Jeg fikk vite det bare et par timer før jeg skulle reise, så jeg måtte bare kaste meg rundt. Først tenkte jeg: «Herregud, jeg kan jo ikke dra inn i dag. Er de gærne?», men jeg hadde veldig lyst til å være med og tenkte at det ordner seg alltid på en eller annen måte, sier Bakken til Dagbladet.

ERSTATTEREN: Stina Marie Bakken, kanskje best kjent som «Stinablogg», har de siste åra klatret seg oppover blogglisten. I fjor ble hun også en av profilene i «Bloggerne», og nå skal hun være med på «Farmen»-eventyret. Foto: Morten Eik / Se og Hør
ERSTATTEREN: Stina Marie Bakken, kanskje best kjent som «Stinablogg», har de siste åra klatret seg oppover blogglisten. I fjor ble hun også en av profilene i «Bloggerne», og nå skal hun være med på «Farmen»-eventyret. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

26-åringen forklarer at hun opprinnelig fikk spørsmål om deltakelse tidligere i år, men at hun da valgte å takke nei grunnet jobb.

- Så ombestemte jeg meg, men da var det for seint. Da jeg ble spurt igjen nå, så tenkte jeg: «Fillern, jeg blir med jeg!».

Bakken understreker at det ikke skal stå på iver og engasjement, men erkjenner at hun har en viss usikkerhet knyttet til egne forutsetninger.

- Jeg er livredd for alt av dyr - bortsett fra katter og hunder, så jeg håper å lære mye.

Ovennevnte skal altså konkurrere mot henholdsvis Per Sandberg (59), Mimir Kristjansson (32), Gunilla Persson (60), Anita Hegerland (58), Erik Alfred Tesaker (40), Triana Iglesias (37), Tommy Sharif (43), Hanna-Martine (20), Adrian Sellevoll (21), Vidar Villa (29) og Hege Bøkko (27).

Innspilling startet torsdag denne uka, og selve programmet har premiere på TV 2 over nyttår.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer