«Torpet Kjendis»:

Trakk seg fra «Torpet Kjendis»: - Aldri vært så sint

Tilbake sto en frustrert Carina Dahl alene igjen med programlederen.

UTE: Aune Sand er ute av «Torpet Kjendis» etter at han trakk seg på overraskende vis. Foto: Alex Iversen / TV 2
UTE: Aune Sand er ute av «Torpet Kjendis» etter at han trakk seg på overraskende vis. Foto: Alex Iversen / TV 2Vis mer

OBS! Denne saken innholder spoilere om «Farmen kjendis»!

Etter å ha overlevd over en måned inne på «Torpet Kjendis» -tilleggsserien til «Farmen Kjendis» - der utslåtte deltakere får muligheten til å kjempe seg tilbake til gården igjen - var det natt til mandag duket for den endelige avgjørelsen.

Etter at Kristin Gjelsvik (31) tapte mot Trude Mostue (50) i en kunnskapstest, og måtte forlate «Torpet Kjendis», trakk Mostue seg kort tid etter. Dermed sto det mellom artist Carina Dahl (33) og kunstneren Aune Sand (52).

Det var knyttet stor spenning til hvem av de to som skulle få en mulighet til å komme inn på «Farmen». Spenningen var imidlertid kortvarig.

SPENNENDE: På kort tid ble fire «Torpet Kjendis»-deltakere til en finalist, som sendes inn til «Farmen Kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2
SPENNENDE: På kort tid ble fire «Torpet Kjendis»-deltakere til en finalist, som sendes inn til «Farmen Kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Trakk seg

Minuttene etter at Dahl og Sand hadde stilt seg klare foran programleder Gaute Grøtta Grav (39), brøt Sand ut i en noe underlig monolog.

- Mormor, nå har tiden kommet. Tusen takk for at jeg fikk lov til å vokse opp på et slikt fantastisk sted. Jeg har gjort så godt jeg har kunnet, jeg har fulgt deg i alt og ett, jeg har hatt deg med meg hele tiden. Jeg er uendelig takknemlig, sa Sand før han fortsatte:

TRAKK SEG: Aune Sand trakk pusten dypt før han meddelte til Carina Dahl og programleder Gaute Grøtta Grav at han ønsket å forlate «Torpet Kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2
TRAKK SEG: Aune Sand trakk pusten dypt før han meddelte til Carina Dahl og programleder Gaute Grøtta Grav at han ønsket å forlate «Torpet Kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Men den smerten å være borte fra mine barn, den er ikke til å bære lenger. Nå har tiden kommet til å reise til New York.

Dermed plukket han opp bagen sin, og forlot «Torpet»-gården til Dahls og programleder Gaute Grøtta Gravs store forundring.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I SJOKK: Aune Sand forlot Gaute Grøtta Grav og Carina Dahl i sjokk. Foto: Alex Iversen / TV 2
I SJOKK: Aune Sand forlot Gaute Grøtta Grav og Carina Dahl i sjokk. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Skjønte ingenting

Selv om det ble en enkel match for Dahls del, som åpenbart ble glad for å få muligheten til å kjempe videre på «Farmen Kjendis»-gården, kan hun fortelle til Dagbladet at hun likevel ble litt irritert over Aunes overraskende vending.

- Jeg har aldri vært så sint i hele mitt liv. Jeg var skikkelig kampklar, og jeg synes det var en kjip måte å komme videre på, forteller Carina Dahl til Dagbladet.

- Jeg synes han kunne tatt den kampen. I forkant viste han ingen tegn til at han kom til å trekke seg. Jeg skjønte ingenting da han fortalte at han skulle dra hjem. Han hadde ikke snakket om noe annet enn at han ville inn på «Farmen»-gården igjen, legger hun til.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

KRANGEL: Kristin Gjelsvik og Aune Sand havnet i en opphetet konflikt under en fisketur på «Torpet» denne uken. Video: Miriam Bakkejord/TV 2 Vis mer

Dahl forteller at hun ble svært overrasket over Sands vending i konkurransen. Kvelden før hadde de to nemlig snakket lenge om finalen som skulle finne sted dagen etter.

Pugget sammen

- Vi snakket om hvilken gren det kunne bli. Aune uttrykte blant annet at han fryktet at det skulle bli en kunnskapskonkurranse. Vi satt dermed og pugget og øvde sammen, der jeg blant annet hørte ham fra kunnskapsboka, forteller hun.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

RØMLING: Runar Søgaard fant fort ut at «Torpet» ikke var et sted han ønsket å tilbringe særlig mye tid, mye på grunn av Aune Sand. Video: TV 2 og Miriam Bakkejord Vis mer

Carina Dahl forteller også at hun tidligere hadde spurt Sand om hvordan det var å være så lenge borte fra familien.

- Da sa han at det gikk veldig bra, og at han var vant med å være lenge borte fra ungene i forbindelse med jobb, forteller hun.

Dagbladet har vært i kontakt med Aune Sand som ikke ønsker å kommentere saken.

Fortsatt gode venner

Selv om Dahl synes Sand skulle stått løpet ut med å møte artisten til tvekamp, bærer likevel ikke 33-åringen noe nag overfor Sand.

Oppholdet på «Torpet Kjendis» sammen med Sand og Gjelsvik, som var de hun stort sett drev «Torpet» sammen med, har hun bare gode minner å se tilbake på.

- Jeg hadde det fantastisk inne på «Torpet» sammen med Aune. Han er en fantastisk mann, som jeg fortsatt har god kontakt med. På kveldene hadde vi noen skikkelig gode samtaler, da kamerateamet ikke var til stede, forteller Dahl.

Den siste episoden av «Torpet kjendis» ble lagt ut på TV 2s strømmetjeneste natt til mandag. Carina Dahl tar steget inn i lineær-tv-ruta, altså til «Farmen»-universet, i mandagens episode.