Jan Thomas i «71 grader nord»

Trakk seg i rettferdighetens navn: - Lett å være etterpåklok

Jan Thomas skulle hit, men ikke lenger.

TRAKK SEG: Kjendisstylist Jan Thomas valgte å trekke seg fra årets utgave av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
TRAKK SEG: Kjendisstylist Jan Thomas valgte å trekke seg fra årets utgave av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har for alvor begynt å spisse seg til i årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Tidligere fotballproff John Arne Riise (37) trakk seg forrige uke, og uka før der måtte P3-profil Abiel Tesfai (30) reise tilbake til Oslo.

Søndag kveld var det duket for en ny og intens turstrekning for de resterende deltakerne. Etappen blir beskrevet som den tøffeste så langt i sesongen, men kjendisstylist Jan Thomas måtte stå over på grunn av helsa.

51-åringen var syk, men kunne dratt på turen. Han sto derimot over, som resulterte i at han havnet i utslagskonkurransen.

Like før han skulle i duell med Silje Torp (43), som tapte en konkurranse mot de andre deltakerne og derfor måtte møte i duell, trakk stylisten seg fra programmet.

Gikk for rettferdighet

De andre deltakerne sto måpende igjen da 51-åringen kunngjorde at han ikke ønsket å være med videre i konkurransen.

- I det øyeblikket og i den bobla jeg var i da, var det det eneste fornuftige å gjøre. I retrospekt har jeg jo tenkt at jeg kanskje kunne gitt litt mer faen, men det er lett å være etterpåklok, sier han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer