Tramteatrets Anne Nyutstumo er død

- Det er et stort tomrom etter henne. 

TRAMTEATERET:  Pelle Parafin Bøljeband med gjester. Første rekke fra venstre: Pelle Parafin, Leon Latex, Frida Frosk. Annen rekke: Sandra Salamander, Guttorm Grevling, Ragna Rekkverk (Anne Nyutstumo), Ronny og Randi.
Bakerst står Billy Betong. Foto: Talent Music Organisation/SCANPIX
TRAMTEATERET:  Pelle Parafin Bøljeband med gjester. Første rekke fra venstre: Pelle Parafin, Leon Latex, Frida Frosk. Annen rekke: Sandra Salamander, Guttorm Grevling, Ragna Rekkverk (Anne Nyutstumo), Ronny og Randi. Bakerst står Billy Betong. Foto: Talent Music Organisation/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skuespilleren og musikeren Anne Nyutstumo er død, 59 år gammel.

Nyutstumo er kanskje mest kjent for sine ti år i Tramteatret (sammen med broren John Nyutstumo), og ikke minst for sin rollefigur Ragna Rekkverk i TV-suksessen «Pelle Parafins Bøljeband».

I felles uttalelse til Dagbladet forteller Tramteaterets Liv Aakvik og Kine Hellebust at Nyutstumo vil bli dypt savnet. De informerer at hun gikk bort natt til søndag.

- Anne var en veldig god og støttende kollega som stilte opp på det meste. Hun var optimistisk og jobbet seriøst med alle oppgaver. Vi jobbet tett sammen i Tramteatret fra 1979 til 1984, og i 1989 startet vi sammen med Liv Aakvik As Dameteater & søn. For to år siden, etter at hun var blitt syk, ville hun likevel være med i det nye teaterprosjektet vårt.

- Slik skulle det ikke gå.

- Det er et stort tomrom etter henne. Men vi vil fortsette med prosjektet vårt, og skape en framføring Anne ville vært stolt av. Minnene våre er mange, og de kan ingen ta fra oss.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer