KOM IKKE INN: Den transseksuelle modellen Gigi Gorgeous fikk ikke reise inn i Dubai fordi hun er transseksuell, hevder modellen i et intervju med TMZ. Foto:  Chelsea Lauren / NTB Scanpix.
KOM IKKE INN: Den transseksuelle modellen Gigi Gorgeous fikk ikke reise inn i Dubai fordi hun er transseksuell, hevder modellen i et intervju med TMZ. Foto:  Chelsea Lauren / NTB Scanpix.Vis mer

Transseksuell modell nektet innreise til Dubai

- En av de skumleste hendelsene i livet mitt.

(Dagbladet): Den kanadiske modellen og youtubeprofilen Gigi Gorgeous ble stoppet på flyplassen i Dubai da hun skulle inn i landet.

I et intervju med TMZ forteller hun at hun ble stoppet i passkontrollen hvor en imigrasjonsvakt skal ha sagt «Jeg ble fortalt at du er transseksuell. Du kan ikke komme inn i landet».

Ikke riktig kjønn i passet

Gigi ble for alvor kjent da hun dokumenterte sin transformasjon fra mann til kvinne i sosiale medier.

Gigi ble født som Gregory Allan Lazzarato, men byttet navn da hun gjennomgikk en kjønnsoperasjon i 2013. Nå heter hun Gigi Loren, også i passet hun måtte vise i passkontrollen i Dubai, hevder hun i intervjuet med TMZ.

Flyplasspersonalet skal ha ment at modellen hadde et pass som kategoriserte henne som en mann og ikke kvinne, og at passbilde var av en mann. Det nekter modellen for.

«At du nektes innreisetillatelse et sted bare på grunn av den du er, er helt forferdelig og skummelt. Dette viser bare at det trengs en endring», skriver hun på sin instagramprofil.

Kom seg hjem

«Nå er jeg på vei til en plass som er mye mer aksepterende», skriver hun videre på instagram og har lagt ut et bilde hvor kjæresten hennes har hentet henne.

«I går var en av de skumleste hendelsene i livet mitt», skriver hun videre.

Og modellen kunne meddele at etter fem timer på Dubai flyplass fikk hun reise videre, skriver TMZ.

Gigi Gorgeous har drevet sin egen YouTube-kanal siden 2008. Hun har blant annet laget flere kjente sminkevideoer med venninna Kylie Jenner, kjent fra TV-serien «Keep up with the Kardashians».