Marbella-skytingen:

-Traumatisk opplevelse

Kjendismanager David Eriksens sønn var på utestedet under skytingen natt til mandag.

MARBELLA: Lucas Zedine Eriksen var på utestedet Opium under skytingen natt til mandag. Foto: Privat
MARBELLA: Lucas Zedine Eriksen var på utestedet Opium under skytingen natt til mandag. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere nordmenn har tatt turen til Marbella for å nyte noen late dager i sola. Natt til mandag tok imidlertid ferien en uventet vending for flere av turistene.

Spanske medier meldte om skyting på nattklubben Opium Beach Club i Marbella. Minst fem personer er skadd etter hendelsen.

SKYTING: Minst fem personer skal være skadd etter det ble avfyrt skudd i nattklubb i Marbella natt til mandag. Videoer publisert i sosiale medier viser kaoset som oppstår på det som skal være utestedet. Foto: Privat Vis mer

Blant de som var tilstede på utestedet under skytingen var Lucas Zedine Eriksen, kjent fra TV 2-programmet «Alle Elsker David».

Sammen med faren David Eriksen (55) og venner, har Lucas tatt turen til ferieparadiset, hvor det på søndag var duket for bursdagsfeiring for David som fylte 55 år.

Etter feiringen tok Lucas turen til Opium Beach Club sammen med kompiser for å fortsette festen, så begynte skuddene.

- Det var en ekstremt ekkel og traumatisk opplevelse. Jeg så ikke hendelsen selv, men hørte det veldig godt. Jeg og kompisene mine sto ved baren bare 20 meter unna, forteller Lucas til Dagbladet.

Videre forteller han:

- Jeg hørte skudd-liknende smell, men trodde først at det var en del av musikken som ble spilt, helt til jeg og vennene mine så 300 personer løpe for harde livet. Jeg har aldri følt meg mer sårbar i hele mitt liv.

- Kvelden fikk en brå stopp. Det viktigste var å få dem trygt hjem, forteller en tydelig berørt David til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer